Gemeente Alkmaar


Staatssecretaris Economische Zaken luidt bel Alkmaarse kaasmarkt

Alkmaar, 28 juni 2007

Op vrijdag 29 juni bezoekt de staatssecretaris van Economisch Zaken, de heer Frank Heemskerk de Alkmaarse kaasmarkt, waar hij om 10.00 uur de bel zal luiden. Heemskerk bezoekt Alkmaar om zich te oriënteren op ontwikkelingen rond toerisme en bedrijventerreinen.

Rode lijn

Staatssecretaris Heemskerk bezoekt de kaasmarkt op uitnodiging van wethouder Economische Zaken, Rian van Dam (PvdA). Na het luiden van de kaasbel krijgt Heemskerk een korte rondleiding over de markt en zal zich daarbij op de hoogte stellen van het belang van het toerisme voor Alkmaar. Na afloop van de rondleiding brengt de staatssecretaris een werkbezoek aan enkele projecten in Alkmaar, zoals de (her-)ontwikkeling van een aantal bedrijventerreinen. Hieraan nemen ook vertegenwoordigers van het Alkmaarse bedrijfsleven deel.

Drs. F. Heemkerk was van 2003 tot 2006 lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal voor de PvdA. Heemskerk werd op 22 februari 2007 benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken in het Vierde Kabinet-Balkenende.

28 juni 2007