Gemeente Etten-Leur

Klik & Meld is de nieuwste internetservice van gemeente Etten-Leur

Klik & Meld is de nieuwste internetservice van Gemeente Etten-Leur

Thuis via uw eigen PC doorgeven dat de lantaarn voor uw woning niet brandt of dat er zwerfafval ligt in de struiken op de hoek van uw straat. Toekomstmuziek? Nee, hoor. Klik & Meld op www.etten-leur.nl maakt het nu al mogelijk. Deze nieuwste uitbreiding van de internetsite van gemeente Etten-Leur sluit aan bij het onderdeel Klik & Bestel dat afgelopen februari is gelanceerd. Sindsdien kunt u twaalf zaken thuis regelen via uw computer. En daar is met Klik & Meld in één keer een groot aantal mogelijkheden bijgekomen. U kunt namelijk allerlei meldingen over de openbare ruimte en het milieu doorgeven aan de gemeente Etten-Leur. Hierbij moet u denken aan de volgende onderwerpen:

* Vragen en meldingen over de afvalinzameling;
* Slecht wegdek en losliggende (stoep)tegels;
* Defecten of schades aan de straatverlichting;
* Extra snoeien van bomen, struiken of overig groen;
* Schade aan straatmeubilair;

* Onkruidbestrijding;

* Onderhoud aan het openbaar groen;

* Volle glasbol;

* Opruimen van zwerfafval;

* Verstopte riolering;

* Stank- en geluidsoverlast;

* Overlast van evenementen;

* Meldingen over bouwwerken en bouwterreinen;
* Te lang geparkeerde caravan of aanhanger.

U komt snel bij Klik & Meld via de banner op de homepage van www.etten-leur.nl of via het onderdeel Loket & product. Bovenaan de tekst "Melding indienen" staat een knop "Klik & Meld". Door hier op te klikken opent zich een nieuw venster waarin u met of zonder DigiD-inlogcode uw melding kunt indienen. Wanneer u alles volledig heeft ingevuld en uw melding is verzonden, ontvangt u binnen één werkdag per e-mail informatie over de afhandeling van uw melding. Maar dat is nog niet alles. U ontvangt namelijk ook een link, waarmee u de afhandeling van uw melding kunt volgen. U kunt daarbij naar eigen keuze gebruik maken van uw DigiD-inlogcode of van een unieke combinatie van een meldingsnummer en een wachtwoord.

Met het introduceren van Klik & Meld is het niet meer mogelijk om via het oude e-mailadres van het meldpunt meldingen in te dienen bij de gemeente. Deze worden niet meer in behandeling genomen. Verwijder daarom het oude e-mailadres van het meldpunt uit uw adresboek om vergissingen te voorkomen.

Week in...week uit
Klik & Bestel
Klik & Meld

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl