Nederlandse Tafeltennisbond


Trainers denken mee aan nieuwe opleiding

29-06-2007
De modernisering Opleidingen is alweer geruime tijd in volle gang. De nieuwe opleiding "tafeltennisleider 1" en "Tafeltennistrainer 2 " zijn inmiddels gereed. Aan de opzet en inhoudelijke invulling van de opleiding "Tafeltennistrainer 3 " wordt hard gewerkt. De NTTB nodigt nu alle trainers en docenten uit om ook mee te denken/werken aan deze opleiding.

In januari van dit jaar is een eerste werkbijeenkomst gehouden over de opleiding Tafeltennistrainer 3. Doel van deze werkconferentie was om in grote lijnen de inhoud van de diverse aandachtsgebieden van de opleiding tafeltennistrainer 3 vast te stellen. Dat is gelukt en nu is het tijd voor de volgende stap.

Het projectteam "Modernisering Opleidingen" wil nog voor de zomervakantie een volgende werkconferentie houden om de werkopdrachten verder te concretiseren. De inbreng van de expertise van onze trainers en docenten zou daarbij van grote toegevoegde waarde zijn. Door met een grotere groep samen te werken kan in korte tijd gedaan worden waar anders veel meer tijd voor nodig is. Juist de positieve inbreng van iedereen die bij de eerste werkconferentie aanwezig was heeft dat besef doen groeien.

De tweede werkconferentie staat gepland op zaterdag 7 juli 2007. Locatie: TTV Shot Soest, Di Lassostraat 65, 3766 EB Soest.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden via opleidingen@nttb.nl