Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Jongen (13) gewond na botsing met auto

Publicatiedatum: 29-6-2007 13:36:03

ARNHEM - Een dertienjarige jongen uit Arnhem is donderdagochtend in zijn woonplaats gewond geraakt nadat hij tegen een auto aan was gebotst. Het slachtoffer liep hierbij diverse hoofdwonden op en moest voor controle naar het ziekenhuis. Omstreeks half negen fietste de jongen over de Hillegomweg. Vermoedelijk doordat hij al fietsend in zijn tas aan het kijken was, had hij een geparkeerde auto niet opgemerkt. De Arnhemmer botste tegen de auto aan en viel op de grond. Hij is naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem vervoerd. (07-101241)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man gewond bij bedrijfsongeval

Publicatiedatum: 29-6-2007 13:35:01

ARNHEM - Bij een bedrijfsongeval op een bouwterrein aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem is donderdagochtend een 38-jarige man uit Emmen gewond geraakt. De man was omstreeks tien uur op een hoogte van zes meter bezig met werkzaamheden op het bouwterrein. Op een gegeven moment zakte hij door een golfplaat heen en viel op de grond. Mogelijk had de man de veiligheidsvoorschriften niet in acht genomen. De man is met vermoedelijk heupletsel naar het ziekenhuis gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennisgesteld.
(07-101309)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Huissenaar verdacht van autodiefstal

Publicatiedatum: 29-6-2007 13:34:26

DOESBURG - De politie heeft donderdagavond in Doesburg een dertigjarige man uit Huissen aangehouden op verdenking van autodiefstal. Omstreeks half zeven zag de politie een auto geparkeerd staan op de Esdoornlaan in Doesburg en besloot een controle uit te voeren. Het voertuig bleek eerder gestolen te zijn vanuit Bemmel. Toen de Huissenaar op een gegeven moment kwam aanlopen en zich opwierp als de eigenaar werd hij aangehouden. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De politie heeft de auto meegenomen voor sporenonderzoek.
(07-101711)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Verdacht duo van bedrijfsinbraak Dinxperlo opgepakt
Publicatiedatum: 29-6-2007 13:33:20

Arnhem/Dinxperlo - Een negentienjarige jongen uit Veenendaal en een twintigjarige man met nog onbekende woon- of verblijfplaats zijn vrijdagochtend op de A12 bij Arnhem door de politie opgepakt. Het duo wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een bedrijfsinbraak in Dinxperlo. Na ontdekking zouden de daders in een auto op de vlucht zijn geslagen richting Arnhem. Nadat door de politie in Dinxperlo een verzoek was gedaan om naar de bewuste wagen uit te zien zagen agenten de auto rond vijf uur over de A12 bij Arnhem rijden. De wagen werd tot stoppen gebracht en de inzittenden aangehouden. Beiden zijn voor onderzoek overgedragen aan de politie Noord- en Oost Gelderland. (07-101875)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden wegens bedreiging met mes

Publicatiedatum: 29-6-2007 13:32:30

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 45-jarige vrouw uit die stad aangehouden op verdenking van bedreiging. De vrouw had omstreeks kwart voor drie zelf de politie gebeld met de mededeling dat ze op weg was iemand dood te gaan maken. De reden hiervan zou zijn dat de bewuste persoon, een bekende van haar, gedreigd zou hebben haar hond af te maken. Toen agenten in de buurt poolshoogte gingen nemen, troffen zij de Arnhemse aan in de wijk Malburgen. Zij bleek een mes in haar handen te hebben waarmee zij om zich heen zwaaide. Nadat haar gesommeerd was het mes weg te doen werd de vrouw meegenomen naar het politiebureau. Ze zit nog vast voor nader onderzoek.
(07-101858)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden na verkeersruzie

Publicatiedatum: 29-6-2007 13:31:37

ARNHEM - Een 46-jarige man uit Rozendaal is donderdagmiddag door de Arnhemse politie aangehouden op verdenking van vernieling en mishandeling na een verkeersruzie. Omstreeks kwart voor vier was op de Apeldoornsestraat een verkeersconflict ontstaan tussen de Rozendaler en een dertigjarige automobilist uit Velp. Hierbij zou de Rozendaler het slachtoffer achter het autoportier vandaan hebben getrokken en hem vervolgens op de grond hebben gegooid. Ook zou de Rozendaler een deuk in de auto van het slachtoffer hebben getrapt. Nadat de hulp van de politie was ingeroepen kon de man terplekke worden aangehouden. Na verhoor op het bureau is hij met proces-verbaal op zak naar huis gestuurd. Door het slachtoffer, dat aan het voorval een lichte verwonding had overgehouden, is aangifte gedaan. (07-101651)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---