Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Bestuurder scooter na botsing er vandoor

Ermelo, 29-06-2007 o Een 21-jarige automobiliste uit Harderwijk is op donderdag (28/06) op de Weegakker aangereden door een tot nu onbekende bestuurder van een scooter. Laatstgenoemde werd door de aanrijding over de auto geslingerd en kwam meters verderop op de grond terecht, waarna hij de benen nam en zijn scooter achterliet. Over de aard van eventuele verwondingen is bij de politie niets bekend. De politie zoekt tips en getuigen.

De melding van het incident kwam omstreeks 17.45 uur bij de politie binnen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de automobiliste op de Weegakker reed, toen zij ter hoogte van het voetpad in de buurt van de Rabobank van rechts werd aangereden door de onbekende scooterbestuurder.

De scooter die werd achtergelaten en geen kentekenplaatje had, betreft een Yamaha, die aan de voorkant wit is en aan de achterkant zwart en een zwart zadel heeft. De bestuurder is via het poortje op de Weegakker (parkeerplaats Rabobank) in de richting van het winkelcentrum de Enk weggerend.

Tot nu toe is de identiteit van de scooterbestuurder bij de politie niet bekend. De politie wil graag in contact komen met deze bestuurder, zodat gegevens kunnen worden uitgewisseld en het gebeuren administratief kan worden verwerkt. Getuigen en mensen met tips over de achtergelaten scooter wordt verzocht om via 0900-8844 contact op te nemen met de politie.