Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Renske Hamming
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( vrijdag 29 juni 2007

Eijsden; straatroof

Donderdagmiddag rond 15.00 uur is een 35-jarige vrouw uit Eijsden slachtoffer geworden van een straatroof. De vrouw fietste op het fietspad aan de achterkant van een friture aan de Kloppenbergweg in Oost Maarland. Ze fietste in de richting van Eijsden toen ze ingehaald werd door een bromfiets die langzaam reed. Plotseling greep de bestuurder van de bromfiets de tas van het slachtoffer die zij achter op de fiets had. De vrouw remde hard waardoor beiden kwamen te vallen. Na duw- en trekwerk om de tas kreeg de vrouw een paar harde klappen van de dader tegen haar borst. Uitendelijk heeft zij de tas moeten loslaten. De dader stapte op zijn brommer en reed weg in de richting van Eijsden. De dader kan als volgt worden omschreven: Een blanke man van ongeveer 30 jaar met een normaal verzorgd uiterlijk. De man had grijsblauwe ogen en donkere dikke wenkbrauwen. Hij sprak Frans. De man was gekleed in een donkere jas en een broek met chloorvlekken erop. Hij droeg een zwarte integraalhelm.

Maastricht; uitgebrande auto betrokken bij bankoverval in Bilzen (B)

Vrijdagochtend is rond 08:30 uur een auto uitgebrand op de Weustenraadstraat in Maastricht. De auto, een BMW, was even ervoor gebruikt bij een bankoverval in Bilzen (B) De daders zijn verder gereden in een blauwe Volkswagen Golf, die geparkeerd stond op de Sint Lucassingel. NB informatie over de overval kunt u krijgen bij de politie in België.

Hoensbroek: Jongen steekt rapport in brand

Vrijdagmorgen heeft een 15-jarige jongen uit Heerlen zijn rapport in brand gestoken, nadat hij een slechte uitslag had gekregen. De jongen was daar zo verbolgen over, dat hij op het schoolplein zijn rapport in brand stak.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --