Politie Haaglanden

extra persberichten 29 juni

Haaglanden, 29-06-2007

In het verkeerde bed
Pijnacker-Nootdorp - Politieagenten hielden donderdag 28 juni om 04.00 uur een 38-jarige man aan. De man verbleef in een hotel van de Gildeweg en na controle van het hotelregister bleek dat de man na proefverlof niet was teruggekeerd uit de gevangenis. Met genoegen maakten de agenten de man wakker en brachten hem naar het juiste bed.

Moos voorkomt inbraak
Westland - Dankzij haar waakzame Moos werd vrijdag 29 juni om 02.00 uur voorkomen dat in de schuur van een woning aan de Beelstraat werd ingebroken. De 52-jarige bewoonster werd wakker van het geblaf van haar hond en toen zij ging kijken bleek onbekenden trachten in te breken in haar schuur. Hond Moos wist door hard te blaffen de inbrekers te verjagen.

Roemenen actief in Westland
Poeldijk - Westland - Alerte buurtbewoners reageerden vrijdag 29 juni om 12.45 uur nadat enkel personen sierraden te koop aan boden. Op de Jan Barendselaan trof de politie twee personenauto's met daarin zes Roemenen aan. Getuigen verklaarden dat enkel personen uit de auto aan voorbijgangers sierraden trachtte te verkopen. Over het algemeen zijn dergelijk 'gouden' sierraden nep. Uit onderzoek bleek dat zij geen sierraden meer in hun bezit hadden. Politie Westland waarschuwt niet op dergelijke verzoeken in te gaan en bij constatering direct via 0900-8844 de politie te bellen.