Koninklijk Horeca Nederland

Koninklijk Horeca Nederland en Nederland BreedbandLand tekenen overeenkomst

Persbericht 29 juni 2007
Breedband-toepassingen in horeca
Koninklijk Horeca Nederland en Nederland BreedbandLand tekenen overeenkomst
Woerden, 29 juni 2007 - Vandaag hebben Koninklijk Horeca Nederland en Nederland BreedbandLand een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om de zelfstandige horecaondernemer de komende jaren te helpen met de eenvoudige invoering van moderne, breedbandige ICT-toepassingen. Directeur van Koninklijk Horeca Nederland Jeu Claes en Pieter Spohr, directeur van Nederland BreedbandLand, hebben hiermee het startsein gegeven voor het project 'Verbonden met de klant'.

Onmdertekening V.l.n.r. Jos van kampen (directeur ASB Security), Pieter Spohr (algemeen directeur Nederland BreedbandLand) en Jeu Claes (directeur Koninklijk Horeca Nederland).

De afgelopen maanden hebben beide organisaties benut om samen met ondernemers uit de branche de behoefte in kaart te brengen. Op initiatief van Koninklijk Horeca Nederland en Nederland BreedbandLand is als eerste stap in het project de 'Horeca BreedbandBundel' voorbereid, die per 1 juli 2007 beschikbaar is. De eerste aanbieder hiervan is ASB Security uit Eindhoven. Direct na de zomer zal nog met een tweede partij een overeenkomst getekend worden.

Jeu Claes: "In plaats van dat ondernemers allemaal aparte verbindingen nodig hebben, bieden wij onze leden nu een combinatiepakket van breedbandtoegang en allerlei andere diensten die je via breedband kunt inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bellen, internet, betalen, maar ook zaken als muziek, beeld en bewaking. Koninklijk Horeca Nederland maakt het voor de ondernemer eenvoudiger en overzichtelijker doordat hij zo te maken heeft met 1 contact en 1 contract. Uiteindelijk is dit voor de ondernemer goedkoper."
---

Noot voor de redactie -