Groep Brussel Lambert


Groep Brussel Lambert

Naamloze vennootschap

Zetel van de vennootschap : Marnixlaan 24 1000 Brussel

Rechtspersonenregister nr. 0407.040.209

Openbaar bod tot inschrijving op 14.190.621 nieuwe aandelen met vvpr strips

in het kader van een kapitaalverhoging in contanten met voorkeurrecht

Resultaat van de inschrijving met voorkeurrecht

Tijdens de inschrijvingsperiode met voorkeurrecht die werd afgesloten op 28 juni 2007, werd ingeschreven op 13.576.857 nieuwe aandelen, te weten 95,67 % van de ter inschrijving aangeboden aandelen, en op 6.322.251 VVPR strips.

De betaling-levering van de ingetekende aandelen wordt uitgevoerd met valuta 2 juli 2007.

Notering van de nieuwe aandelen en VVPR stips

De 13.576.857 nieuwe aandelen en de 6.322.251 VVPR strips zullen verhandeld worden op de gereglementeerde markt Eurolist by Euronext Brussels vanaf 2 juli 2007.

Verkoop van de niet-uitgeoefende voorkeurrechten

De 6.137.640 niet-uitgeoefende voorkeurrechten zullen vertegenwoordigd zijn door scrips die zullen worden verkocht door middel van een versnelde private plaatsing voorbehouden aan de gekwalificeerde beleggers in België en in de lidstaten van de EER. De houders van scrips moeten inschrijven op de nieuwe aandelen tegen dezelfde prijs (EUR 84 per aandeel) en in dezelfde verhouding (1 nieuw aandeel voor 10 scrips). De netto-opbrengst van de verkoop van de aldus verkochte voorkeurrechten zal ter beschikking van de aandeelhouders gesteld worden tegen afgifte van coupon nr. 9.

Het resultaat van de inschrijving met scrips evenals het bedrag toekomende aan de niet-uitgeoefende voorkeurrechten zullen op 4 juli 2007 worden bekendgemaakt.

Dit bericht is geen prospectus en mag niet worden verspreid onder het publiek dat onder een ander rechtsgebied dan België valt en waarin een verplichting inzake registratie, goedkeuring of van enige andere aard van toepassing zou zijn op het bod. Dit bericht is geen, en maakt geen deel uit van een, bod of sollicitatie tot aankoop van of inschrijving op effecten in de Verenigde Staten. De hierin vermelde effecten werden niet geregistreerd en zullen niet geregistreerd worden onder de US Securities Act van 1933 (de Securities Act). De effecten mogen noch aangeboden of verkocht worden in de Verenigde Staten tenzij op basis van een vrijstelling van de verplichtingen tot registratie van de Securities Act. De effecten zullen niet openbaar worden aangeboden in de Verenigde Staten.

JOINT LEAD MANAGERS

FORTIS ING BNP PARIBAS

CO LEAD MANAGERS

KBC Securities CALYON

© 2002 GBL. Waarschuwing