Unieke dansvoorstelling "Solid Moves"


DEN HAAG, 20070523 -- Eind juni is het dan eindelijk zo ver!`Solid Moves' door D'Love Jazzdance 's Cool is te zien in Theater Zwembad de Regentes. Na de succesvolle optredens in Delft en Zoetermeer gaan we Theater Zwembad de Regentes in Den Haag op zijn kop zetten! Deze unieke voorstelling belooft een waar dansspektakel te worden. Vele urbandance vormen zullen aan bod komen, zoals hiphop, streetdance, breakdance en poppin' & lockin'. Onze dansers en danseressen zijn weer druk aan het repeteren geweest en staan te popelen om hun kunsten aan het grote publiek te laten zien.

Het uitgangspunt van `Solid Moves' is de groei van kinderen in de twintigste eeuw. In de urbancultuur, met al zijn kaders kunnen de kinderen en jongvolwassen, leren omgaan met stress, stemmingwisselingen en angsten.

Het doel van `Solid Moves' is de urbandance genres een duidelijk gezicht te geven. Het gaat om een cultuur die zich uit in de muziek, de dans, de kleding, de schilderkunst (graffiti), de omgangsvormen en zelfs in een eigen taal (rap, MC en poëzie).

Wij hopen dat iedereen komt genieten van de voorstellingen op 29 juni, 30 juni of 1 juli!
Voor reserveringen kunt u bellen met de kassa van Theater de Regentes op telefoonnummer: 070-3637798.
De Kaarten kosten ¤15, mocht u met een groep vanaf 25 personen komen, bieden wij een aantrekkelijke korting van ¤10,- per kaartje.
Ook zijn er kortingen verkrijgbaar met de ooievaarspas,
CJP-pas, uitpas en de buurtpas.

Tot 29 juni, 30 juni om 20.15u of 1 juli om 16.00u in Theater Zwembad de regentes!
Bel voor meer informatie: Stichting Modern Theater Jazzdance
Tel: 070-3926018





Stichting D'Love Modern Theatre Jazzdance