Al 2.000 makelaars kiezen voor Huislijn.nl


DORDRECHT, 20070629 -- Steeds meer makelaars kiezen voor een samenwerking met de huizensite www.Huislijn.nl. Vandaag heeft de 2.000ste makelaar zich aangemeld. En toeval of niet; het was een NVM'er

Ondanks het media-offensief van Jaap.nl, groeit www.Huislijn.nl hard door. Ronald Barends, directeur Huislijn.nl: "Makelaars willen kwaliteit. Gegevens moeten compleet en up to date zijn en de makelaar moet altijd de gegevens kunnen actualiseren. Hierin onderscheidt Huislijn.nl zich van sites als Jaap, Zoekallehuizen en bijvoorbeeld Woonkrant". Grote partijen als LMV, Re/max, Vrijehuizenmarkt, Koophuis, DirectWonen, Rotsvast, Pararius, Nieuwbouwwoningen, Makelaarsland en iBlue weten dit te waarderen en plaatsen het gehele aanbod op Huislijn.nl. Maar ook steeds meer NVM kantoren weten de site te vinden. Zo presenteren alle NVM'ers in Zeeland het gehele woonaanbod op Huislijn.nl.

Ronald Barends: "Wij hebben de ambitie om samen met makelaars een grote maar vooral kwalitatieve huizensite te bouwen. Makelaars plaatsen gratis het aanbod en wij zorgen voor een goede presentatie van het aanbod. Zo wordt van iedere koopwoning een fotopresentatie getoond en kunnen zowel huiseigenaren als makelaars gratis via YouTube een film over de woning plaatsen".

Over Huislijn.nl
Huislijn.nl is in 2005 gestart en werkt inmiddels met 2.000 makelaars samen. Deze makelaars plaatsen 71.000 objecten op Huislijn.nl. Het doel van Huislijn.nl is om samen met de makelaars een kwalitatieve huizensite te ontwikkelen. Dus geen deeplinks, maar complete en kwalitatieve content over de woning. Maandelijks worden er ruim 5,5 miljoen pagina's geraadpleegd. Huislijn.nl is de derde huizensite van Nederland (bron Spacemakers).