Introductie Advance laptops met embedded UMTS/HSDPA


HEEMSTEDE, 20070629 -- Advance Technology, de specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert de Advance SL2300 serie met geïntegreerde UMTS/HSDPA modem. De SL2300-serie is in de Benelux direct verkrijgbaar.

AdvanceSL2300
De markt vraagt steeds meer laptops die klein, handelbaar, fraai en vooral geschikt zijn voor "on the move". Advance Technology heeft dit al jarenlang bewezen met de Flybook. Onder haar merknaam Advance breidt zij haar succesvolle serie in deze sector uit.

De Advance SL2300 is een communicatielaptop pur sang. Voorzien van ingebouwde UMTS/HSDPA, snelle Wifi en LAN evenals een fax/modem beschikt men over alle denkbare communicatiemiddelen om onderweg diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Uniek is dat, in tegenstelling tot andere merken, de gebruiker geheel vrij is in de keuze van de provider om een data abonnement af te sluiten. Advance Technology kan zorgen voor data abonnementen via KPN, Telfort en Vodafone. Voor de eindgebruiker is het een groot voordeel dat alle service voor zowel de omgeving van de laptop, zoals Windows etc. evenals de service op gebied van Telecom in één hand zijn. Advance heeft zijn eigen service- en supportafdeling op gebied van IT en Telecom.

De Advance SL2300 is een laptop die verkrijgbaar is in 6 fraaie hoogglans kleuren, waaronder piano black. Verder zijn er: wit, zilver, geel, blauw en cyclaam.
De Advance SL2300 maakt gebruik van een Intel Core 2 duo processor en het briljante 12" TFT-scherm levert een haarscherp beeld. Ook aan beveiliging is gedacht. Met de vingerafdrukherkenningsmodule is alle data beschermd tegen onbevoegd gebruik. De SL2300 heeft een extra grote batterij die garandeert dat er urenlang doorgewerkt kan worden onderweg.

De SL2300 komt in 2 uitvoeringen. Buiten het communicatie gedeelte heeft de SL2300 alle specificaties die een goede laptop behoort te hebben. De SL2300 wordt met 3 jaar Collect&Return garantie geleverd. Advance wordt geroemd om zijn zeer snelle service- & support.

Kijk op www.laptops.nl voor uitgebreide specificaties en mogelijkheden.


Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet pc's en mobiele oplossingen.





Advance Technology