Integrale aanpak Farm Frites zorgt voor grote aanwas sollicitanten


Rotterdam, 20070629 -- Bij Farm Frites werkt men vol trots en enthousiasme aan de lekkerste frites en aardappelproducten. Als groeiende organisatie zoekt Farm Frites continu nieuwe medewerkers, die willen helpen de wereldwijde toppositie van Farm Frites te versterken. Samen met TPO Studios ontwikkelde Farm Frites een integrale aanpak, om op de continue vraag naar arbeidskrachten, structureel reacties van sollicitanten te genereren.

Het thema: Je zit gebakken bij Farm Frites (tevens de naam van de website: www.jezitgebakkenbijfarmfrites.nl) wordt gevisualiseerd door een lekker in zijn vel zittend Farm Frietje. Advertenties in huis-aan-huis bladen, in de regio Zuid-Hollandse eilanden/Rotterdam, attendeerden de doelgroep op de website, waarop informatie over de banenmarkt op 15 en 16 juni jl., werd vermeld.
In totaal werd de banenmarkt bezocht door ruim 500 bezoekers en tot nu toe zijn er ruim 300 reacties op vacatures binnengekomen. De website blijft uiteraard het platform waarop alle actuele vacatures en nieuwe initiatieven of evenementen worden vermeld.





Ingezonden persbericht