Ingezonden persbericht


Datum
16 april 2007

---

Voorverkoop start op 1 mei

Rowwen Hèze op vooravond OLS 2007

Traditiegetrouw treedt ook in 2007 Rowwen Hèze op tijdens het OLS-weekend. Dit jaar is het optreden van deze populaire Limburgse band op 29 juni. De show begint om 22.30 uur in de feesttent op het OLS-terrein. Ongetwijfeld wordt het weer een muzikaal gebeuren 'Um neet te misse!'.

Programma
Het programma van deze inmiddels traditionele feestavond begint om 20.30 met Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes. Deze band, ontstaan in 1995, is in het Weerter land geen onbekende meer. Om 22.30 is het podium voor Rowwen Hèze, die al sinds een aantal jaren het OLS-weekend openen en garant staan voor een geweldig feest. De avond wordt vervolgens afgesloten door de Nederweerter coverband Watts in a name.

Voorverkoop start vanaf 1 mei
De voorverkoop van de entreekaartjes start op 1 mei. De kaartjes zijn vanaf die datum te bestellen via de webshop op de website www.ols2007.nl en bij de een groot aantal voorverkoopadressen in de regio. Een overzicht van deze voorverkoopadressen is uiteraard ook te vinden op de site www.ols2007.nl. Via de website kunt u maximaal 10 kaarten bestellen. Bij de voorverkoopadressen geldt maximaal 25 kaarten per klant.

Op = op
De kaartverkoop start zowel via de website als via de voorverkoopadressen op dinsdag 1 mei. Via de website kunt u tot 21 juni kaarten bestellen; bij de voorverkoopadressen zijn de kaarten tot 26 juni verkrijgbaar.

Er zijn circa 4000 kaarten beschikbaar. Op = op, dus weer er tijdig bij!

____________


Ingezonden persbericht