Ingezonden persbericht


Persbericht

Deltaweek wordt SLAM Deltaweek!

Deltaweek heeft een nieuwe sponsor: SLAM. Het Italiaanse merk SLAM produceert modieuze watersport en vrijetijdskleding. De enige SLAM-winkel van de Benelux is gevestigd in Middelburg, daarnaast zijn er diverse verkooppunten door heel Nederland en België.
De SLAM Deltaweek gaat op vrijdag 29 juni 2007 voor de 37ste keer van start. Gedurende een week, tot en met zondag 8 juli, worden er zeilwedstrijden gevaren door verschillende klassen kajuitjachten. Niet alleen de cracks uit het wedstrijdcircuit zijn van de partij, maar ook de zeilers met wat minder wedstrijdervaring die op zoek zijn naar een gezellig evenement. In het tweede weekend varen de klassen X-79 en X-99 vanuit Colijnsplaat het Nederlands Kampioenschap. Aan het eerste weekend in Zierikzee nemen de meeste boten deel. Totaal doen meer dan 200 boten mee aan de SLAM Deltaweek. De wedstrijden worden gevaren op de Oosterschelde en op de Noordzee voor de Zeeuwse kust. Voor het volledige programma, raadpleeg de website www.deltaweek.nl.

Tijdens dit grootste zeilevenement van Zuid-West-Nederland is er niet alleen plezier op het water, ook op de wal zijn vele festiviteiten te beleven.

Uitnodiging
Tijdens de SLAM Deltaweek zijn er plaatsen beschikbaar op het sponsorschip voor journalisten en fotografen. De vloot kan hierdoor vanaf het water worden gade geslagen. Tevens is er de mogelijkheid om mee te varen met een van de jachten tijdens de races. Dit dient tijdig te worden aangevraagd bij persvoorlichter Kees van der Vaart. Telefoon: +31(0)652 474 913. Email: deltaweek@zeelandnet.nl. Ook op de website www.deltaweek.nl staat de nodige informatie. Hopende u tijdens de Deltaweek te mogen ontmoeten, Vriendelijke groet,
Kees van der Vaart