Gemeente 's-Hertogenbosch

21-06-2007
Veteranen welkom in Bestuurscentrum op vrijdag 29 juni

Op vrijdag 29 juni (landelijke Veteranendag) heet het stadsbestuur alle veteranen uit `s-Hertogenbosch vanaf 9.30 uur welkom in het Bestuurscentrum (Achter 't Stadhuis). Loco-burgemeester G. Snijders spreekt de veteranen toe. Onder leiding van kabinetsadviseur J. de Wit vindt een debat plaats waarin gezamenlijk een eventuele lokale invulling van Veteranendag wordt besproken. Mede op grond van die bevindingen neemt het stadsbestuur het komende najaar een standpunt in over een eventuele toekomstige lokale invulling van Veteranendag.

Bovendien is het mogelijk de live-uitzending van de plechtige bijeenkomst in de Ridderzaal te volgen via een groot projectiescherm. Bij deze plechtigheid is Z.K.H. de Prins van Oranje aanwezig. De Minister-President houdt een toespraak.

De bijeenkomst in het Bestuurscentrum is alleen bedoeld voor veteranen
- jong en oud - die in 's-Hertogenbosch wonen. Aanmelden is niet noodzakelijk. De bijeenkomst duurt tot 12.00 uur. Veteranen die niet aanwezig kunnen zijn, maar wel het stadsbestuur hun visie kenbaar willen maken of op de hoogte gehouden willen worden, kunnen dit schriftelijk melden aan J. de Wit, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch of mailen naar J. de Wit.