Gemeente Lansingerland


Stand van zaken aanleg riolering Kleihoogt e.o.
Aannemingsbedrijf Mouwrik Waardenburg is op 4 juni gestart met het aanleggen van de drukriolering in de Kleihoogt en omgeving.

Diverse bewoners zijn door de opzichter en de uitvoerder bezocht in verband met de werkzaamheden die op particulier terrein worden uitgevoerd. Alle overige bewoners zullen in de loop der tijd, vooruitlopend op de werkzaamheden die op hun perceel plaatsvinden, eveneens worden bezocht.

De aannemer is begonnen met de volgende werkzaamheden:


- Aanbrengen gestuurde boringen voor de hoofdleiding richting het nieuw te bouwen pompgemaal aan de Meerweg.


- Aanbrengen boogzinkers onder de watergangen, om de pompputten die op particulier terrein worden geplaatst te kunnen aansluiten.


- Het aan elkaar lassen van diverse leidingen.

De meeste werkzaamheden op de Kleihoogt tussen de Strikkade, de N470 en de Pastoor Verburgweg worden in week 30 t/m 32 uitgevoerd .

Deze werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:


- Aanbrengen subleidingen


- Aanbrengen pompputten


- Aanbrengen kabels


- Herstellen particulier eigendom

In het gebied Kleihoogt tussen de N470, de Meerweg en de Middelweg worden de werkzaamheden gestart in week 33.

Tot slot verzoeken wij de bewoners welke de
'zakelijk-recht-overeenkomst' nog niet hebben ondertekend en teruggestuurd, deze in het belang van de voortgang van de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in te sturen naar:

Royal Haskoning

T.a.v. Dhr. Boekema

Postbus 4

4460 AA GOES

Voor vragen over de voortgang of de inhoud van de werkzaamheden kunt u zich wenden tot de opzichter op het werk: dhr. Polsema van Royal Haskoning, telefoon 06 1299 1484 of b.polsema@royalhaskoning.com.