Ingezonden persbericht


Nieuw bestuur Stichting Interim Management Register

De Stichting Interim Management Register (IM-Register) is met vijf bestuurders weer op volle kracht om haar activiteiten ter bevordering van professioneel interim management optimaal uit te voeren.

De bestuurssamenstelling is als volgt:

Dr. mr. L. Witvliet , voorzitter (Witvliet Interim Management & Bestuursadvies) R.P.A. Tolen rm, vice voorzitter (Tolen Management Consultancy) Drs. A.E.R. Helmich, secretaris (Atos Interim Management) G.F. Bloemers RA rm, penningmeester (Bloemers Management) Dr.Ir. K.D.J.M. van der Drift rm (Van der Drift Management)

De stichting IM-Register is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van het toetsbaar maken van professioneel interim management. De primaire activiteiten van de stichting zijn:


1. het beheren van de Interim Management gedragscode (IM-code) en uitvoering geven aan het bijbehorend tuchtrecht;
2. het uitvoering geven aan toetsingsprocedures voor het (her)inschrijven van professionele interim managers in het register.

De heer Witvliet is al langere tijd bestuurder van de stichting. De secretaris en penningmeester zijn voorgedragen door respectievelijk de Raad voor Interim Managementbureaus (RIM) en de Beroepsgroep van gekwalificeerde Interim Managers (ORM).

In het register, dat de stichting beheert, zijn 400 interim managers ingeschreven die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Het register en overige informatie zijn te vinden op www.imregister.nl.

Voor de redactie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de:
Stichting IM-Register
Raimond Fifis, manager secretariaat@imregister.nl T. 033 2 473 473 www.imregister.nl