Ingezonden persbericht



---



Laren, 29 juni 2007

BEELDSCHONE NADIA VANAVOND NIEUWE MILJONAIR IN DE GOUDEN KOOI

De Gouden Kooi verwelkomt vanavond een nieuwe Miljonair: de beeldschone Nadia. Met de komst van de 22-jarige Amsterdamse zijn alle beschikbare plaatsen ingevuld. Het luxueuze landgoed wordt dan bewoond door acht Miljonairs.

De uiterst charmante Nadia - dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader - kijkt uit naar haar leven in luxe. "Ik ben een luxepaardje en weet zeker dat ik me helemaal thuis zal voelen in de Villa. En als ik eenmaal van het Miljonairsleven geproefd heb laat ik het niet meer los. Die Villa wordt van mij."

De Gouden Kooi, vanaf aanstaande maandag 2 juli voortaan iedere werkdag om 20.00 uur op Tien en 24 uur per dag op www.goudenkooi.tv

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.