De Vries Robbé Groep NV

PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT

Rotterdam, 29 juni 2007

Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders DVRG NV


· De Vries Robbé Groep NV voortaan DVRG NV
· G. Budel nieuwe CEO DVRG

· C. van Steijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen

Tijdens de gisteren gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de heer G. Budel als statutair directeur benoemd in de functie van CEO als opvolger van de heer G. Tóth. Gelijktijdig is de heer C.J.P.M. van der Maarel benoemd als statutair directeur in de functie van CFO. Het bestuur van DVRG NV ("DVRG") bestaat thans uit twee leden.

De heer C. van Steijn is voor een periode van vier jaar benoemd als commissaris van de vennootschap. Van Steijn volgt de heer Verkleij op die vorig jaar had aangegeven zijn positie in 2007 ter beschikking te stellen.

Tijdens de vergadering is door de aandeelhouders besloten tot naamswijziging van De Vries Robbé Groep NV. De Vries Robbé Groep NV heet voortaan DVRG NV. De aandeelhouders hebben ingestemd met de hiervoor benodigde statutenwijziging.

Daarnaast is het jaarverslag 2006 ongewijzigd vastgesteld door de aandeelhouders en is aan het bestuur decharge verleend voor het door haar gevoerde beleid en is aan de Raad van Commissarissen decharge verleend voor het door de Raad van Commissarissen uitgeoefende toezicht. FAG Accountants uit Zwolle is benoemd tot accountant van de vennootschap voor de controle van het jaar 2007.

Tijdens de algemene vergadering werd het beleid voor de rest van het jaar 2007 nader toegelicht, inhoudende:

Focus op Online Retail met activiteiten van Shops at Work als basis Herstructurering van de vastgoedportefeuille Nieuwe organisatiestructuur in vier operationele divisies

Over DVRG NV
DVRG is een investeringsmaatschappij. Investeringen vinden primair plaats in online retailing, ICT en distributie, vastgoed en kansrijke participaties. Marktomstandigheden en conjunctuur bepalen aard en niveau van de investeringen en de verkopen van belangen. In beginsel wordt gekozen voor meerderheidsparticipaties of de mogelijkheid om tot een meerderheid te komen. Resultaten zullen worden bepaald door zelfstandige omzet en opbrengsten uit verkopen. De ambitie is om de investeringen samenhangend te doen, zodat synergetische effecten kunnen worden nagestreefd.

Einde bericht
Voor nadere informatie:

De heer G. Budel CEO 06 14970254 De heer C.J.P.M. van der Maarel CFO 015 2142065


---- --