Ingezonden persbericht

Persbericht bijbelstudies Frank Ouweneel op De Betteld

Persbericht

14 juni 2007

Frank Ouweneel geeft

bijbelstudies op De Betteld

Frank Ouweneel geeft in de week van 29 juni tot en met 5 juli bijbelstudies op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Elke dag verzorgt hij een bijbelstudie waar iedereen bij aanwezig mag zijn. Het thema is: 'Schaduwbeelden van de Heer Jezus in de Oud-testamentische offers'.

Frank Ouweneel heeft 30 jaar lang gewerkt in de ICT. In 1979 startte hij zijn eigen bedrijf dat uitgroeide tot een bloeiende onderneming. Al op jonge leeftijd kwam Ouweneel tot geloof en gaf jarenlang parallel aan zijn werk zondagpreekbeurten en bijbelstudies in binnen- en buitenland. Sinds een aantal jaar doet hij dit werk fulltime.

Het onderwerp 'Schaduwbeelden van de Heer Jezus in de Oud-testamentische offers' behandelt Ouweneel tijdens vijf bijbelstudies. Er wordt nagedacht over de verschillende offers die de Israëlieten aan God mochten brengen, en Ouweneel wil laten zien dat ieder afzonderlijk offer op een aangrijpende wijze een apart verhaal vertelt over Jezus' omwandeling op aarde en over zijn lijden en sterven aan het kruis van Golgotha. Met deze bijbelstudies wil Ouweneel een indruk achterlaten van Jezus' liefde voor de mens en van zijn liefde voor zijn God en Vader.

De bijbelstudies zijn gratis te bezoeken. Wel vindt er een collecte plaats om de kosten te kunnen dekken. De bijbelstudies vinden plaats op de volgende dagen: 30 juni om 20:00 uur, 1 juli om 19:00 uur, 2 en 3 juli om 10:00 uur, 4 en 5 juli om 10:15 uur. Meer informatie over deze en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht