Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Vrijdag 29 juni 2007
20:30 uur
Lindenberg Theater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
024 - 327 37 37

TheatersportKampioenen spelen voor Goede Doel
Op de Geest en Arrogantjes spelen voor nieuwe toekomst ex-kindsoldaten

Vrijdag 29 juni spelen de kersverse theatersportkampioenen Op de Geest en De Arrogantjes een theatersportwedstrijd voor het goede doel: Hope North. Deze stichting biedt ex kindsoldaten een nieuwe toekomst door het geven van educatie, onderdak en zorg. Een kaartje kost 15 euro. En elke euro daarvan komt ten goede aan Hope North (www.hopenorth.nl). Een sponsor neemt de zaalhuur voor zijn rekening.

Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Wat is theatersport?
Twee teams van elk (in het algemeen) vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. De toeschouwers bepalen waar de scènes over gaan; locatie, sfeer, emotie en (relatie tussen de) personages. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. De grootste winnaar is echter het publiek.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen en werd samen met de Arrogantjes in 2007 Nederlands Kampioen.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

Meer informatie: www.Hopenorth.nl

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17

---- --