Antillenhuis


Antilliaanse HKU-student presenteert fotoboek van Boca Sami

Moment van aanbieding van de publicatie aan de heer Comenencia (Foto: Antillenhuis/Pevry Press)

De Antilliaanse student Brian Smeulders is deze week afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten (HKU) in Utrecht. In het kader van zijn afstudeerproject vond er op de Art Camp in het Paperdome een eindexamenexpositie plaats van verschillende HKU-studenten, waaronder Smeulders.

De eindexamenexpositie werd zeer goed bezocht door studenten en hun familieleden en kennissen. Ook de ouders van de student waren hierover uit Curaçao overgekomen.

Onder de gasten ook de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen. Hij kwam het fotoproject van Brian Smeulders bezichtigen. Het afstudeerproject betreft een fotoreportage die hij heeft gemaakt van het Curaçaose vissersdorp Boca Sami. Zijn foto's werden in een boek verwerkt en was in de Paperdome te bezichtigen, alsmede enkele andere foto's van de student.

De Gevolmachtigde Minister kreeg na de officiële opening van de expositie een exemplaar van het fotoboek van Smeulders aangeboden.

Brian Smeulders is afgestudeerd aan de HKU richting fotografie. Hij is een oud-scholier van het Radulphus College te Curaçao. Voor contactgegevens van Brian Smeulders, gelieve te surfen naar www.briansmeulders.com Op de website meer informatie omtrent de publicatie en hoe U deze kunt bestellen.

De expositie is te bezichtigen op: vr 29 juni: 13.00-21.00 uur za 30 juni: 13.00-18.00 uur zo 01 juli: 13.00-18.00 uur Entree is gratis

Voor vragen en/of persfoto's: Norman Serphos, Voorlichter Antillenhuis serphos@kgmna.nl

---

Gepubliceerd op: 28-06-2007 Bron: Antillenhuis