Ingezonden persbericht

Robert Doornbos dicht bij 'provisional pole' op Mont Tremblant

MONT TREMBLANT - Slechts vijf dagen na zijn schitterende tweede plaats op Cleveland, stond Robert Doornbos vandaag alweer aan de start van het volgende Champ Car World Series raceweekend. Op het uitdagende circuit van Mont Tremblant was de Rotterdammer direct snel onderweg. In de eerste kwalificatiesessie op vrijdag reed Doornbos in zijn Minardi Team USA bolide naar een vijfde plaats op slechts minder dan 0,1 seconde van de snelste man, Tristan Gommendy.

De trainingen op het heuvelachtige Canadese circuit verliepen vandaag enorm competitief. Bij het vallen van de vlag aan het einde van de kwalificatie stond de top zeven binnen twee tienden van een seconde. Voor de komende dagen belooft dit dus nog heel wat.

ROBERT DOORNBOS: "Ik heb vandaag echt genoten. Dit circuit doet me sterk denken aan mijn favoriete baan Spa-Francorchamps, ook een echt rijders circuit waar ik altijd succesvol was. Vandaag hebben we als team goede stappen gezet met onze set-up en zaten we direct goed voorin. Hopelijk kunnen we morgen nog een extra stap vooruit zetten!"

© 2003 - 2007 All Rights Reserved - www.robertdoornbos.com