Ingezonden persbericht

NEDERLAND BREEDBANDLAND

P E R S B E R I C H T

Jan Davids nieuwe vice-voorzitter NBL

Den Haag, 29 augustus 2007

Jan Davids, Corporate Strategy & Business Development KPN, is tijdens de Algemeen Bestuursvergadering van Nederland BreedbandLand (NBL) benoemd tot vice-voorzitter. Hij volgt daarmee Nicolaas Rauwenhoff op, die in de afgelopen vijftien maanden deze functie heeft vervuld.

Davids, die sinds begin 2006 deel uitmaakt van de Dagelijks Bestuur van het NBL, zal in zijn functie van vice-voorzitter de bijeenkomsten leiden van DB en AB, opereert in direct contact met onafhankelijk voorzitter Willem Vermeend en is direct aanspreekpunt van de directie NBL.

Jan Davids is vanaf 1985 werkzaam in de telecommunicatie industrie. Hij maakte achtereenvolgens deel uit van de directies van VECAI (branche organisatie van kabelexploitanten), Nederlandse Kabelexploitatiemaatschappij (NKM) en Casema. Hij is nu werkzaam als strateeg bij KPN.
Daarnaast is Jan nog bestuursvoorzitter van EPN. Verder was hij voorheen als bestuurslid betrokken bij NLIP (branche organisatie voor internetproviders) en ISOC (Internet Society). Ook was hij lid van de Raad van Commissarissen van Nltree.

Het NBL is een onafhankelijk samenwerkingsverband van overheid en bedrijfsleven, dat maatschappelijke en economische sectoren stimuleert en helpt beter en slimmer gebruik te maken van breedband. Het NBL is actief in gezondheidszorg, onderwijs, MKB, mobiliteit, regionale ontwikkeling en in het thema mobiel werken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.nederlandbreedbandland.nl

Noot voor de redactie (