Politie Zeeland


---


O-2164-2007 Aanrijding in Zierikzee
Vrijdagmiddag rond 12.25 uur vond er op de kruising Nieuwe Koolweg, Zandweg in Zierikzee een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromscooter.
De 62-jarige bestuurder van de personenauto uit Dulmen (D) reed over de Nieuwe Koolweg komende uit de richting van Zierikzee.
Op vermelde kruising sloeg hij rechtsaf. Hierbij liet hij de 16-jarige bestuurster van de bromscooter uit Burgh-Haamstede, die op het fietspad naast de Nieuwe Koolweg reed, niet voorgaan.
Er was alleen materiële schade.

Z-2165-2007 Diefstal uit auto, Hulst
Tussen vrijdagochtend 10.00 uur en vrijdagmiddag 13.45 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Galgebolwerk in Hulst.
Uit de auto is een navigatiesysteem met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen. De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-2166-2007 Vrouw uit raam gevallen, 's-Heerenhoek
Vrijdagmiddag rond 14.10 uur kreeg de politie de melding dat er een vrouw uit het raam van een woning aan de Deken Tomaslaan in 's-Heerenhoek was gevallen.
De 49-jarige vrouw is vermoedelijk kort daarvoor (voor de melding) bij onderhoud van een klimop uit het slaapkamerraam gevallen. Dit raam zit op 4 meter hoogte.
Ze is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Over de toestand van de vrouw is nog niets bekend.

Z-2167-2007 Aanrijding in Axel
Vrijdagmiddag rond 16.45 uur vond er op de Vaartwijk in Axel een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 45-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Meestoof en wilde de kruising met de Vaartwijk oversteken.
Hierbij liet hij de voor hem van links komende 22-jarige automobilist uit Axel niet voorgaan.
De 45-jarige man is, vermoedelijk met een whiplash, overgebracht naar ziekenhuis de Honte.


---- --