Rotterdams Conservatorium / Dansacademie



---

Havo voor muziek en dans Kruisplein 26 3012 CC Rotterdam T +31 10 2171100 F +31 10 2171156 havo@hmd.nl

Eindvoorstellingen Havo voor Muziek en Dans

Eind juni en begin juli vinden de eindvoorstellingen plaats van de Havo voor Muziek en Dans. Zowel de richting dans als muziek geven voorstellingen. Vrijdag 29 en zaterdag 30 vinden de eindvoorstellingen van de Havo voor Muziek en Dans, richting dans plaats. Maandag 2 en dinsdag 3 juli vinden de eindvoorstellingen van de Havo voor Muziek en Dans, richting muziek plaats. Beide voorstellingen worden in het Isala Theater in Capelle aan de Ijssel gespeeld.

Eindvoorstellingen Dans
De eindvoorstellingen dans worden verzorgd door leerlingen van de dansafdeling van de havo voor Muziek en Dans. Leerlingen uit alle klassen doen mee. Er worden stukken opgevoerd van onder andere de volgende choreografen: Ben Bergmans, Adriaan Luteijn, Ohad Naharin en Ed Wubbe.

Eindvoorstellingen Muziek
De eindvoorstellingen muziek worden verzorgd door leerlingen van de zangafdeling. Voor de pauze worden liedjes uit verschillende musicals ten gehore gebracht. Na de pauze komen liedjes uit de pop- en jazzmuziek aan de orde. Leerlingen uit alle klassen, havo 1 t/m 5 doen mee. Tevens staan er twee bands op het podium, eveneens bestaande uit leerlingen van 1 t/m 5 havo. De titel van de voorstellingen is Afscheid. In de kunst is het thema afscheid veel voorkomend, zo ook in de muziek. Het kan gaan over een scheiding tussen geliefden, over de dood, over afscheid nemen van het verleden of vandaagof misschien bestaat afscheid wel niet.

Algemene informatie voor beide voorstelling:
Locatie: Isala Theater, Stadsplein 5, Capelle aan de Ijssel. Aanvang: 20.15 uur
Toegang: 10,00, kinderen tot 12 jaar: 5,00.
Reserveren: 010-458 64 00.
Voorverkoop start op 12 juni.

De havo voor Muziek en Dans is één van de vooropleidingen van de Rotterdamse Dansacademie en het Rotterdams Conservatorium.

Beide producties zijn bedoeld als leerproject om ervaring op te doen in een theater met alles wat daarbij komt kijken. Tegelijkertijd krijgt het publiek de mogelijkheid te genieten van aanstormend talent.