Gemeente Hardenberg

Nieuwsbrief Zwem-ABC juni 2007, nummer 14

Traditionele afsluiting

In de week van 2 tot en met 7 juli is er geen zwemles. De kinderen verwachten we wel samen met hun ouders, broertjes en zusjes om te komen vrijzwemmen op de volgende tijden:

Normale lesdag

Wanneer vrijzwemmen

Tijd

Maandag

Maandag 2 juli

Tussen 16:00 18:00

Dinsdag

Dinsdag 3 juli

Tussen 16:00 18:00

Woensdag

Woensdag 4 juli

Tussen 16:00 18:00

Donderdag

Donderdag 5 juli

Tussen 16:00 18:00

Vrijdag

Vrijdag 6 juli

Tussen 16:00 18:00

Zaterdag

Vrije keus van dag

Tussen 16:00 18:00

Voor de kinderen wordt limonade geschonken en er wordt gezellige muziek gedraaid.

Zomervakantie

In de periode 9 juli tot en met 18 augustus is het zomervakantie. Er zijn dan in principe geen zwemlessen, tenzij u hiervoor bent uitgenodigd, zich hiervoor heeft opgegeven en hierover bericht hebt gehad.

In deze periode is er wel vrijzwemmen, kijk op de folder of op internet voor de openingstijden. De zwemlessen en andere activiteiten starten weer in de week van 20 augustus. De zwemlessen beginnen weer vanaf maandag 20 augustus op dezelfde lesdag en tijdstip, tenzij u bericht heeft gehad van verandering.

Internet

Zwembad "De Kiefer" maakt deel uit van de gemeente Hardenberg. Via de internetsite van de gemeente, www.hardenberg.nl kunt u informatie vinden over "De Kiefer" en de andere zwembaden. Klik dan door op sport en cultuur en vervolgens op zwembaden. De laatste 5 nieuwsbrieven staan ook op deze site en ook het schema van het proef- en diplomazwemmen. Uiteraard kunt u ook op de site terecht voor alle openingstijden en gewijzigde openingstijden in de vakanties.

Controle Nationale Raad Zwemdiplomas bij het diplomazwemmen

De NRZ geeft sinds 1984 de Nationale Zwemdiploma's uit en houdt toezicht op de examens voor deze diploma's. Dit toezicht doen zij o.a. door ongeveer 1 x per 3 keer een examinator te sturen die het niveau van het afzwemmen beoordeelt en ons als lesgevers beoordeelt op de organisatie van het diplomazwemmen. Aan de hand van deze beoordelingen wordt bepaald of wij een erkend opleidingsinstituut zijn. Dat zijn wij al 10 jaar, sinds de opening van "De Kiefer" in 1997. Om een indruk te krijgen waarop wordt beoordeeld hangt regelmatig op het informatiebord (rechts van de kassa) een examenbeoordelingsformulier van de laatste keer diplomazwemmen.

Wij wensen u en uw kind(eren) een fijne vakantie!