Digitale Gemeente Houten

Informatieavond nieuwe inrichting het rond

woensdag 20 juni 2007 - Bron: Gemeente Houten

De gemeente organiseert op maandag 2 juli een informatieavond over de uitvoering van de herinrichting van Het Rond en de bouw van het horecapaviljoen. De avond is bedoeld voor omwonenden, ondernemers en belangstellenden en wordt georganiseerd in samenwerking met aannemer Roelofs Wegenbouw en bouwbedrijf Akor.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt ingegaan op de planning, werkafspraken en aanpak van de nieuwe inrichting van Het Rond (inclusief bouw horecapaviljoen), een gedeelte van het Onderdoor en de Stellingmolen. De avond zal met name gaan over de uitvoering van de werkzaamheden; het ontwerp is in 2006 al besproken en vastgesteld. De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis (Onderdoor 25) en begint om 20.00 uur.

In augustus wordt gestart met de werkzaamheden voor de nieuwe inrichting van de openbare ruimte in Houten Centrum. Roelofs Wegenbouw zal in eerste instantie de bruggen op Het Rond verwijderen en vervangen door een noodbrug. De markt kan dan niet meer op Het Rond worden gehouden en verhuist dan tijdelijk naar het Achterom. Bouwbedrijf Akor gaat het horecapaviljoen op Het Rond bouwen. De werkzaamheden duren tot medio 2008.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).