Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Snoeien van bomen in de Putselaan

Er moeten bomen worden gesnoeid op de Putselaan vanwege de aanleg van de nieuwe zuidelijke hoofdrijbaan. Deze werkzaamheden vinden plaats op maandag 2 juli vanaf 16.00 uur tot en met dinsdag 3 juli om 7.00 uur. Overdag, s avonds maar ook s nachts is men hier dus bezig.

Kans op omvallen verkleinen
De nieuwe zuidelijke hoofdrijbaan wordt aangelegd naast de trambaan. Omdat deze hoofdrijbaan lager komt te liggen dan de trambaan, moet de grond worden afgegraven. Om de kans op omvallen tijdens een storm te verkleinen, is het nodig om de bomen naast de zuidelijke hoofdrijbaan, tussen Maashaven en de Slaghekstraat te snoeien.

Omleidingen
Bij de uitvoering van deze werkzaamheden blijft de noordelijke hoofdrijbaan van de Putselaan open voor het verkeer. De zuidelijke hoofdrijbaan en het fietspad zijn vanwege de werkzaamheden aan de nieuwe indeling van de Putselaan al afgesloten voor het verkeer. Omleidingen zijn met gele borden aangegeven.

Overlast
Helaas is niet te voorkomen dat bovengenoemde werkzaamheden gepaard gaan met (geluids)overlast. Gemeentewerken zal er alles aan doen om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Contact
Wilt u meer weten over de werkzaamheden of heeft u klachten of opmerkingen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met mevrouw M. Toet van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 34 58. U kunt ook een e-mail sturen naar putselaan@gw.rotterdam.nl, of kijk op www.gw.rotterdam.nl. Voor vragen en informatie over openbaar vervoer tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met RET Klantenreacties, via telefoonnummer (0800) 6061 of via e-mail: klantenreacties@ret.nl.