Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 27-07

29 juni 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 02 t/m 08 juli 2007

03-07: Wethouder Lewis reikt diploma`s Opstap-project uit 04-07: Wethouder Lewis reikt prijzen Spijkenisse Homerun uit 07-07: College speelt tafeltennis voor goede doel 07-07: Burgemeester bij 700e huwelijk Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

Wethouder Lewis reikt diploma`s Opstap-project uit Wethouder Marjolijne Lewis reikt dinsdag 3 juli om 13.00 uur de diploma`s uit aan deelnemers van het Opstap-project in Wijkcentrum Noord aan de Winston Churchillaan.
Het Opstap-project richt zich op kinderen en ouders van groep 1 en 2 van de basisschool. Het gaat dan om kinderen met een dreigende onderwijsachterstand. De ouders met verschillende etnische achtergronden worden gemotiveerd om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hun kind.

Wethouder Lewis reikt prijzen Spijkenisse Homerun uit Wethouder Marjolijne Lewis reikt woensdag 4 juli om 17.30 uur de prijzen uit bij het honkbaltoernooi Spijkenisse Homerun bij Honk- en Softbalvereniging Spikes in sportpark Oostbroek aan het Atletiekpad 2. Het Sportteam Spijkenisse organiseert de wedstrijd voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen. Het toernooi is de afsluiting van de kennismakingscursus Honkbal voor deze leerlingen.

College speelt tafeltennis voor goede doel
Enkele leden van het college van burgemeester en wethouders spelen zaterdag 7 juli een potje tafeltennis tijdens het benefietevenement ten bate van stichting Zuidwester.
Wethouder Jan Willem Mijnans opent om 11.00 uur het toernooi bij tafeltennisvereniging De Repelaer aan het Salamanderveen 350. De collegeleden zijn daar vanaf 15.00 uur actief.

Burgemeester bij 700e huwelijk Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand
Burgemeester Salet is zaterdag 7 juli aanwezig bij het 700e huwelijk dat door Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand, Gerrit Lagerweij, gesloten wordt. De burgemeester houdt een klein toespraakje en overhandigt een boeket bij dit huwelijk om 16.00 uur in het Carlton Oasis Hotel.
Interne links
Honk- en softbaltoernooi voor basisscholen