Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Autos gestolen na inbraak

Apeldoorn, 02-07-2007 o Bij een automobielbedrijf aan de Laan van de Dierenriem zijn zaterdagochtend (30/06) drie autos gestolen na een inbraak. De politie heeft de zaak in onderzoek en de gestolen autos staan inmiddels gesignaleerd.

De politie kreeg rond 01.00 uur van de eigenaar een melding dat er in zijn bedrijf was ingebroken en dat er drie autos gestolen waren. De dieven hadden een garagedeur van de werkplaats geforceerd en daarna een op de reparatiebrug staande auto en twee in de werkplaats geparkeerde autos gestolen. Bij de brutale diefstal, die zeer snel is uitgevoerd, was nogal wat schade veroorzaakt.

Het gaat om een antracietgrijze Mitsubishi L 200, gekentekend 07-BX-TZ. Deze auto heeft aan de zijkanten in zilvergrijs met grote letters de tekst L 200 NIEUW en achterop de auto automobielbedrijf van Zeist staan. Verder werden een antracietgrijze Kia Carens, gekentekend 73-XJ-RJ en een zilvergrijze Kia Sportage met het handelaarskenteken HA-64-63 gestolen.

Vooral de Mitsubishi met de belettering kan automobilisten onderweg zijn opgevallen en mocht men iets gezien hebben, dan is een belletje naar de politie zeer welkom. Het telefoonnummer is 0900 8844.