Pijnacker-Nootdorp


datum 28 juni 2007

Bezoek aan maatschappelijke organisaties

Burgemeester Buddenberg brengt op maandag 2 juli een bezoek aan de Bewonersvereniging Oude Leede (BOL). Het is het vierde bezoek uit een reeks van bezoeken aan maatschappelijke organisaties die gepland staat voor 2007.

In onze gemeente zijn veel maatschappelijke organisaties actief. Dit zijn de vele clubs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties die een gevarieerd aanbod aan activiteiten in onze gemeente verzorgen en die maken dat onze inwoners zich hier echt thuis voelen. Het gemeentebestuur waardeert dit bijzonder, want Pijnacker-Nootdorp moet een gemeente zijn waar het prettig wonen, werken en recreëren is.

In dit kader praat burgemeester F.H. Buddenberg op 2 juli met de leden van het bestuur van de Bewonersvereniging Oude Leede in clubgebouw Het Oude Laarsje.

Graag wil hij zich laten informeren over de organisatie van de vereniging, hoe zij de samenwerking met de gemeente ervaren, wat er goed gaat, wat beter kan, hoe zij aankijken tegen de maatschappelijke ontwikkelingen, hoe zij aan vrijwilligers komen en hoe zij het Wijkbeheerplan ervaren. Verder zal worden gesproken over de Ruimte voor Ruimteregeling en RandstadRail.

Het bezoek begint om 19.30 uur in clubgebouw Het Oude Laarsje.


Noot voor de redactie;