Time : 09:00:00
Date : 02 July 2007
Sender Name: AND Benelux BV

Veiligheidswaarschuwing NAD C272 en C372 versterkers.

Tilburg, 2 juli 2007 - In uitzonderlijke gevallen kan een onderdeel van de NAD versterkers met modelnummers C272 en C372 oververhit raken, wat in het ergste geval brand kan veroorzaken. Ondanks het geringe risico wil NAD alle voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat een dergelijke situatie kan ontstaan.

De kans dat een apparaat door deze oververhitting getroffen wordt is zeer klein en het risico dat daardoor vervolgens brand ontstaat nog kleiner. Ondanks deze zeer geringe kans wil AND Benelux BV, de officiële importeur van NAD voor België, Nederland en Luxemburg toch alle voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat een dergelijke situatie kan ontstaan.

Het betreft niet alle NAD C272 en C372 versterkers, slechts een beperkt aantal. De betreffende apparaten zijn te identificeren aan de hand van het serienummer. Bezitters van een NAD C272 eindversterker of C372 geïntegreerde versterker wordt daarom ten sterkste aangeraden om na te gaan of hun apparaat tot de betreffende serie behoort.

Om dit te controleren kunnen bezitters contact opnemen met AND Benelux BV door het gratis nummer 0800 93455 te bellen of naar de website van AND Benelux BV te gaan: www.andbenelux.com.

Om de overlast tot een minimum te beperken worden betreffende versterkers op afspraak gratis thuis aangepast. Bezitters wordt aangeraden de versterker niet te gebruiken en de netsteker uit het stopcontact te halen totdat de versterker is aangepast.

Omdat AND Benelux BV als leverancier van kwaliteitsproducten een uitstekende reputatie en trackrecord heeft op het gebied van service en support is gekozen voor deze ingrijpende actie.

Voor meer informatie neem contact op met:
AND Benelux BV
Chris van Brunschot
T: 0031 13 4550955
F: 0031 13 4555666
E: chris.van.brunschot@andbenelux.com

Over AND Benelux BV:
Al meer dan twee decennia lang importeert AND Benelux BV (voorheen NAD Nederland BV) vanuit Tilburg, Nederland, hoogwaardige audio en video apparatuur voor de liefhebber. De gevoerde merken zijn o.a. NAD audio apparatuur, Podspeakers en DALI luidsprekers, verkrijgbaar bij de betere en gerenommeerde speciaalzaken. Met een garantieperiode tot vijf jaar en een uiterst vakkundige technische dienst levert het bedrijf een perfecte service. Voor meer informatie over AND Benelux BV, ga naar www.andbenelux.com

Over NAD Electronics:
Sinds 1972 ontwerpt en produceert NAD audio apparatuur voor huiskamergebruik met als motto "Music First". Dit gebeurt door af te zien van nutteloze features en te concentreren op geluidskwaliteit gecombineerd met eenvoudige bediening. De NAD 3020 is met meer dan
1,000,000 exemplaren 's werelds meest geproduceerde versterker. Voor meer informatie over NAD Electronics, ga naar www.nadelectronics.com

URL: http://www.andbenelux.com