Ingezonden persbericht


Trend Micro en Microsoft breiden overeenkomst voor antivirusbeveiliging Windows Live Hotmail uit

Trend Micro scant voor het vierde achtereenvolgende jaar alle e-mails en bijlagen van Microsoft-webmailgebruikers

Hilversum, 2 juli 2007 - Trend Micro, leverancier van netwerkantivirus- en internetcontentbeveiliging, en Microsoft Corporation hebben hun overeenkomst voor de antiviruscontrole voor Windows Live Hotmail uitgebreid. Live Hotmail is de opvolger van MSN Hotmail. Volgens de nieuwe afspraken blijft Trend Micro de ruim 280 miljoen actieve Windows Live Hotmail- en MSN Hotmail-accounts real-time scannen op virussen.

Via een eenjarige overeenkomst biedt Trend Micro Windows Live Hotmail-gebruikers hoogwaardige scan- en detectieservices. Daarmee zijn alle verzonden e-mails en bijlagen automatisch beschermd en ondersteunt het bedrijf een veilige internetervaring. De antivirustechnologie en -services van Trend Micro beschermen e-mailberichten en bijlagen in Windows Live Hotmail op basis van real-time scans op virussen, trojans, wormen en andere schadelijke bedreigingen.

"Deze vernieuwing en uitbreiding van onze samenwerking zijn een bevestiging van de kwaliteit van onze beveiligingstechnologie en -services", zegt Punit Minocha, Vice-President Business Development van Trend Micro. "Internetbedreigingen blijven een bron van zorg voor consumenten over de gehele wereld. Microsoft vertrouwt op Trend Micro voor de bescherming van het e-mailverkeer van honderden miljoenen Windows Live Hotmail-klanten. Dat doen we op basis van ruime ervaring met een schaalbare antivirus-engine en snelle reacties op bedreigingen."

# # #

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.



Ingezonden persbericht