Aladdin benoemt SecureComm tot eToken distributeur

Berkel en Roderijs / IJsselstein, 2 juli 2007 - Aladdin heeft SecureComm benoemd tot distributeur voor zijn eToken authenticatie-oplossingen. SecureComm gaat hiermee het eToken productportfolio introduceren bij zijn partners. Met de samenwerking wil Aladdin zijn positie op de markt voor authenticatie-oplossingen versterken.

De eToken oplossingen van Aladdin bieden uitgebreide beveiligingsmogelijkheden voor toegang tot computersystemen, applicaties en communicatiemiddelen en biedt onder meer Simple Sign-On (SSO), One Time Password (OTP) en een centraal token management systeem (TMS). Door de aanvulling van een token-oplossing op het traditionele gebruikerswachtwoord, ontstaat een sluitende en optimaal beheersbare toegangsbeveiliging. Een voorbeeld van eToken is de eToken NG-OTP (New Generation-One Time Password) 2.0, die gebruikers veilige toegang biedt tot het netwerk en applicaties.

"We waren op zoek naar een hoogwaardig authenticatieproduct als aanvulling op onze huidige productlijn. Het eToken portfolio van Aladdin sluit heel goed aan op de producten die we van andere leveranciers betrekken zoals de data end-point security-oplossingen van Safeboot. Door ook op dit gebied op zoek te gaan naar goede combinaties bereiken we synergie waar resellers van kunnen profiteren", aldus Raymond Kreefft, directeur van SecureComm B.V.

Jan Leeflang, Sales Director Enterprise Security bij Aladdin: "SecureComm is een kleine organisatie die snel wil en kan schakelen, dat past goed bij onze werkwijze. De ervaring die zij hebben in het leveren van security-producten is groot. Ook zien we door het uitgebreide resellernetwerk van SecureComm nieuwe kansen om de afzetmarkt voor eToken verder uit te breiden."

Over SecureComm
SecureComm is distributeur van innovatieve oplossingen op het gebied van Messaging, Mobility en Security en levert haar producten en diensten via een uitgebreid en getraind netwerk van resellers in de Benelux. SecureComm levert oplossingen die direct aansluiten op de bestaande bedrijfsvoering van bedrijven en biedt antwoorden op de toenemende beveiligingseisen, veranderende regelgevingen en geïntegreerde communicatievraagstukken. SecureComm vertegenwoordigt toonaangevende leveranciers zoals Altiris, Aladdin, AppSense, Captaris, Panda Software, SafeBoot, SurfControl en WatchGuard.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.



Ingezonden persbericht