Ingezonden persbericht


Natasja la Lau partner bij Yellow Communications

Yellow Communications gaat samenwerken met BizzieBee Creative Solutions

Hoofddorp, 1 juli 2007 - Per 1 juli wordt Natasja la Lau (37) partner bij Yellow Communications, specialist op het gebied van pers en communicatie. La Lau is afkomstig van MCS, waar zij de afgelopen jaren de PR heeft verzorgd voor diverse toonaangevende bedrijven in de ICT-branche. Yellow Communications gaat bovendien een samenwerking aan met ontwerpstudio BizzieBee Creative Solutions. Yellow Communications en BizzieBee betrekken per 1 juli een gezamenlijk kantoor in het Holland Office Center, gebouw 4 aan de Kruisweg 811a in Hoofddorp.

"Yellow Communications combineert praktisch advies en een innovatieve aanpak met een grote mate van flexibiliteit, betrokkenheid en loyaliteit. Met name de combinatie van deze eigenschappen wordt door onze klanten sterk gewaardeerd, wat onder andere blijkt uit de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt", aldus Van Geelen, oprichter en partner van Yellow Communications. "Natasja past zowel qua kennis en ervaring als qua persoonlijkheid heel goed bij onze manier van werken. We zijn dan ook heel blij haar bij Yellow Communications te verwelkomen."

La Lau werkte hiervoor als senior consultant bij MCS, een onafhankelijk PR- en communicatie adviesbureau dat is gespecialiseerd in de ICT-branche, waar zij ondermeer heeft gewerkt voor klanten zoals HP en MSN. Daarvoor was zij als marketingcommunicatieadviseur werkzaam bij iSOFT, leverancier en ontwikkelaar van medische software en als PR-medewerker bij Marine-onderhoudsbedrijf MEOB.

"Wij wensen Yellow Communications geluk met de versterking met Natasja la Lau. Wij werken al sinds 2005 op verschillende klanten en projecten samen met Karin van Geelen. Zowel Karin als Natasja zijn oud-werkneemsters van MCS die we altijd hebben gewaardeerd. We prijzen ons dan ook gelukkig dat we deze zakelijke relatie in de toekomst zullen voortzetten en waarin we waar mogelijk elkaar ook in onze dienstverleningen kunnen versterken," aldus Perlita Fränkel, managing partner van MCS.

Samenwerking BizzieBee Creative Solutions

Yellow Communications gaat verder eveneens vanaf 1 juli samenwerken met BizzieBee, een ontwerpstudio gespecialiseerd in conceptontwikkeling, dtp en drukwerk-begeleiding. Van Geelen: "Een van de doelstellingen van Yellow Communications is dat wij ideeën, producten en diensten van klanten en partners willen samenbrengen en hen daarmee nieuwe, innovatieve mogelijkheden willen bieden om met hun doelgroepen in contact te komen. Door de samenwerking met BizzieBee geven we dit streven nu heel concreet vorm en kunnen we klanten inspirerende nieuwe mogelijkheden bieden om hun doelstellingen te realiseren."

Over Yellow Communications

Yellow Communications, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van pers en communicatie. Door het op innovatieve wijze inzetten van de juiste communicatiemiddelen helpt Yellow Communications organisaties om hun doelgroepen te bereiken en hun doelstellingen te realiseren. Tot de klanten van Yellow Communications behoren ondermeer ForceFive, Games Factory Online, MCS, Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), Novo Nordisk, Quadia, Veronica Holding en VNU Media. Meer informatie is te vinden op www.yellow-communications.com.