ABVAKABO FNV

Inzet in voorbereiding voor KPN

In het najaar starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao KPN weer. De huidige cao loopt af op 1 januari 2008 en dus zullen wij ons weer moeten buigen over onze inzet. Nadat wij de reacties van de leden hebben geïnventariseerd, zal in overleg met de Landelijke Advies Commissie de definitieve inzet bepaald worden.

KPN hanteert intern een aantal kernwaarden: persoonlijk, eenvoud en vertrouwen. ABVAKABO FNV wil zich in de inzet voor de komende cao laten leiden door deze drie kernwaarden.

Nieuwsbrief met voorstel inzet cao KPN - 29 juni 2007

Mobiliteitscao

Tegelijkertijd met het verlopen van de looptijd van de cao, loopt ook de mobiliteitscao af. Dit betekent dat wij ook inzet moeten plegen voor een nieuwe mobiliteitscao. Wij doen dit door u in de enquête een aantal vragen voor te leggen.

Laat uw wensen horen!

Wij horen graag uw wensen voor de nieuwe cao KPN. Wij vragen dan ook om dit via het bijgevoegde enquêteformulier uiterlijk 24 augustus a.s. aan ons te laten weten. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om aan te geven of u bepaalde onderwerpen mist. Wij organiseren geen aparte ledenraadpleging voor de bepaling van de inzet. Uiteraard zullen wij dat wel doen bij het behalen van een resultaat.