Ingezonden persbericht


AKTUEEL SPORTIEF MEDIAPARTNER VAN AMERSFOORT RACING

AMSTERDAM, 02 JULI 2007 - Aktueel Sportief en het raceteam Van Amersfoort Racing gaan nauw samenwerken. Het populaire weekblad en het raceteam hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Aktueel Sportief als mediasponsor van Van Amersfoort Racing gaat optreden. Dit is ook goed nieuws voor Carlo van Dam. De leider uit het Duits Formule 3 kampioenschap (3 overwinningen, 5 polepositions en 2 snelste raceronden) staat met zijn team Van Amersfoort Racing door de goede prestaties momenteel flink in de spotlights. Met de ondersteuning van dit weekblad komt de 21-jarige rijder en Van Amersfoort Racing nog frequenter in de media!

Van Amersfoort Racing viert dit jaar haar 30-jarig jubileum in de autosport. Onder meer Jos Verstappen, Christijan Albers, Tom Coronel, Ho-Pin Tung en Giedo van der Garde begonnen hier ooit hun carrière. Van Amersfoort Racing strijdt dit jaar om het Duitse ATS Formule 3 kampioenschap en Noord-Europese Formule Renault 2.0 kampioenschap.

Aktueel Sportief heeft vorig jaar een restyling ondergaan, met als resultaat onder meer een vast sportkatern van 24 pagina's. Daarbinnen is er wekelijks ook aandacht voor autosport, in de breedste zin des woords. Binnen de nieuwe samenwerking zullen de autosportredacteuren met grote regelmaat de races van het team van Van Amersfoort gaan volgen, hun jonge racetalenten aan het woord laten en de lezers een blik achter de (technische) schermen gunnen.

De twee partijen zijn samengebracht door sponsormanagementbureau RSPNS van Roel Schoondermark. RSPNS zal beide partijen ook begeleiden bij de activatie van de samenwerking.

CARLO VAN DAM: "Hartstikke goed dat Aktueel Sportief onze races in de Formule 3 en Formule Renault 2.0 onder de aandacht gaat brengen. Het weekblad kent een breed platform dat veelvuldig wordt gelezen. Mede door het 30-jarig bestaan van Van Amersfoort Racing én de huidige successen verdiend het team elke vorm van exposure. Ook onze wagens met de belangrijke sponsoren erop zullen hierdoor flink in de picture komen te staan. Ik zal Aktueel Sportief nog meer in de gaten houden, want ik lees met grote regelmatig de laatste actualiteiten in dit veelzijdige weekblad!"

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Roel Schoondermark, Mail: roel@rspns.com, Web: www.rspns.com NL Mob: +31 (0) 6 51956623

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Carlo van Dam's officiële website: www.carlovandam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com).