Gemeente Andijk


* Beeldkwaliteitsplan Andijk heeft voorbeeldfunctie in Noord-Holland Noord

Beeldkwaliteitsplan Andijk heeft voorbeeldfunctie in Noord-Holland Noord

02 jul 2007
Op donderdag 28 juni heeft de gemeente Andijk haar Beeldkwaliteitsplan gepresenteerd aan bestuurders en ambtenaren van Noord-Hollandse gemeenten en de provincie Noord-Holland.
De gemeente Andijk was gevraagd haar Beeldkwaliteitsplan te presenteren tijdens de themaochtend 'Beeldkwaliteitsplannen in uitvoering', georganiseerd door de provincie Noord-Holland. Andijk is namelijk een ervaringsdeskundige op dit gebied: in 2005 werd ons Beeldkwaliteitsplan al vastgesteld.

Themaochtend Beeldkwaliteitsplannen in uitvoering De themaochtend werd georganiseerd voor alle betrokkenen bij Ruimtelijke Kwaliteit en Beeldkwaliteitsplannen in Noord-Holland Noord en het gebied Nationaal Landschap Laag Holland. Tijdens deze ochtend kwamen onder andere onderwerpen als het doel van een Beeldkwaliteitsplan en het aanvragen van subisidie aan de orde.

Op de presentatie van het Andijker Beeldkwaliteitsplan werd enthousiast gereageerd. Andijk hoopt hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van beeldkwaliteitsplannen van andere gemeenten in Noord-Holland en hen van informatie te voorzien. Het delen van de Andijker ervaringen is iets waar de andere gemeenten hun voordeel mee kunnen doen.

Meer informatie?
U kunt de presentatie downloaden. Als u vragen of opmerkingen heeft over het Beeldkwaliteitsplan, kunt u contact opnemen met Ruben Spek, telefoonnummer 0228-597482.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |