Ingezonden persbericht


Strix Lease Service bereikt in twee jaar mijlpaal van duizendste leaseauto

Gezonde groei dankzij voortdurende investering in automatisering en professionaliteit

Hoofddorp, 2 juli 2007 - Strix Lease Service heeft twee jaar na zijn oprichting een mijlpaal bereikt. Sinds de start van de onderneming heeft Strix Lease Service een groot aantal klanten aan zich weten te binden. Deze klanten hebben allen een grote bijdrage geleverd aan de groei en continuïteit van de onderneming. Mede dankzij een leaseovereenkomst met het Friese bedrijf Van der Wiel Holding heeft Strix Lease Service nu deze mijlpaal van de duizendste leaseauto bereikt. Het wagenpark van Van der Wiel bestaat uit ruim 100 auto's die bij Strix Lease Service worden geleased.

Strix Lease Service is twee jaar geleden opgericht als merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die in alle activiteiten klanten en hun berijders centraal stelt. De gegarandeerde en flexibele dienstverlening, vaste contactpersonen en uiteenlopende leasevormen hebben vanaf het begin geresulteerd in een sterke groei. Strix Lease Service combineert concurrerende leasetarieven met aantrekkelijke vormen als full operational lease, hybride lease, Sale- & Leaseback en shortlease. De organisatie bestaat momenteel uit elf medewerkers.

Van der Wiel is een toonaangevend bedrijf dat gevestigd is in Friesland en dat zich al vijftig jaar bezighoudt met transport, infrastructuur, milieutechniek en planontwikkeling. "We hebben een aantal leasemaatschappijen met elkaar vergeleken en Strix Lease Service kwam met een zeer concurrerend aanbod", zegt Jan de Vries, financieel directeur van Van der Wiel. "Bovendien kent deze maatschappij korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. De snelle respons, het snel en goed afhandelen van operationele zaken en professionele klantbenadering onderstrepen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. We hebben ondertussen alweer nieuwe contracten afgesloten met Strix Lease Service."

"Strix Lease Service investeert veel in de professionaliteit van medewerkers en automatisering om de service op een hoog peil te houden", zegt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service. "Zo hebben we het pakket LeaseOffice van Co-maker verder uitgebouwd met onder andere een workflow management-module. Met deze krachtige oplossing kunnen we de levenscyclus van een contract nog beter beheren. Daarnaast vergroten we de flexibiliteit van onze dienstverlening. Dit alles komt onze klanten ten goede. We verwachten dan ook dat we onze doelstelling om binnen vijf jaar uit te groeien tot een middelgrote maatschappij kunnen realiseren."

###

Over Strix Lease Service
Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan de top van het mkb. In twee jaar is Strix Lease Service een bedrijf met meer dan duizend leasecontracten en elf medewerkers. Strix Lease Service stelt zijn leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Het bedrijf biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor klant en berijder. Voor meer informatie: www.strixleaseservice.nl.

###

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht