Ingezonden persbericht


Persbericht

SWsoft voegt mogelijkheden op maat en extra inzetbaarheid toe aan Sitebuilder-software

Nieuwe Promotional Footers en single-sign-on-mogelijkheden voor providers; File Download Module, one-click publishing en Google Maps-technologie voor eindgebruikers

Herndon, USA, 2 juli 2007 - Service providers kunnen extra omzet genereren met nieuwe software van SWsoft voor het eenvoudig toevoegen van promotiemateriaal aan de websites van klanten. Het nieuwe SWsoft Sitebuilder 4.0 biedt eveneens single-sign-on (SSO)-technologie, waarmee service providers hun Sitebuilder serviceplannen kunnen beheren via één login en paswoord.

De nieuwste versie van Sitebuilder heeft nu 12 dynamische modules, waaronder een File Download Module waarmee eigenaars van sites eenvoudig bestanden zoals PDFs, documenten en spreadsheets kunnen toevoegen aan hun website(s). Daarnaast is de Area Map Module verbeterd met Google Maps-technologie, waarmee gebruikers interactieve Google Maps kunnen integreren in hun sites en een routebeschrijving van en naar een specifiek adres kunnen bieden.

"We hebben nauw met SWsoft samengewerkt aan de ontwikkeling van Promotional Footers voor deze versie van Sitebuilder", aldus Joakim Frid, CEO bij Crystone. "Met deze optie kunnen we onze eigen tagline toevoegen aan de website van elke klant en zo onze zichtbaarheid vergroten. Daarnaast kunnen we onze klanten optionele serviceplannen bieden gebaseerd op hoeveel van ons promotiemateriaal ze op hun site willen toelaten."

Sitebuilder 4.0 biedt service providers onder andere:
· Promotional Footers - voor het toevoegen van bedrijfsnaam of ander promotiemateriaal aan alle gepubliceerde websites van klanten.
· SSO-ondersteuning - Voor volledige toegang tot alle mogelijkheden van Sitebuilder met uniforme inloggegevens via de SWsoft Plesk beheerconsole.
· Backup/Restore - Voor het maken van back-ups en terugzetten van sites of een gehele Sitebuilder-server.
· Custom Design Template Support - Voor het creëren van templates voor specifieke markten inclusief de mogelijkheid om één template te maken dat zowel via Linux/Unix als Windows-platformen kan worden ingezet.

Sitebuilder 4.0 biedt onder andere de volgende mogelijkheden voor eindgebruikers:
· File Download Module - Voor het bieden van te downloaden content op een website.
· Google Maps - Voor het bieden van plattegronden en ontvangen van routebeschrijvingen.
· Multiple Image Loader for Image Gallery - Voor het gelijktijdig uploaden van meerdere afbeeldingen naar sites van gebruikers in de Image Gallery-module.
· One-Click Publishing - Websites kunnen na het bouwen met 1 klik worden gepubliceerd via interactieve tekst in de 'five-step design wizard'.

"Sitebuilder 4.0 biedt nieuwe mogelijkheden die het voor hostingleveranciers makkelijk maken om serviceplannen aan te passen aan de klant en gebruiksvriendelijke opties voor het vasthouden en aantrekken van klanten", aldus Serguei Beloussov, CEO van SWsoft. "De verbeterde integratie van Sitebuilder met SWsoft Plesk en het gebruik van SSO-technologie zijn directe resultaten van ons OPEN FUSION-initiatief. OPEN FUSION is er op gericht flexibele, open oplossingen te bieden die nieuwe kansen creëren voor hosting providers, -eindgebruikers en softwareleveranciers."

OPEN FUSION is een technologie-initiatief van SWsoft dat de integratie tussen zeer uiteenlopende systemen, onafhankelijke applicaties en modules en in-house en custom oplossingen bevordert. Het OPEN FUSION-platform maakt optimale levering van software-as-a-service (SaaS) en traditionele hostingdiensten mogelijk zodat ISVs en service providers beter kunnen inspelen op nieuwe marktontwikkelingen.

SWsoft Sitebuilder is een moderne, schaalbare applicatie voor het bouwen van websites die kan worden geïntegreerd in alle bedrijfsprocessen en is gericht op hosting providers, ISPs, administratie en telecom. Door de gebruiksvriendelijke five-step wizard en 12 dynamische modules is Sitebuilder een krachtige en flexibele oplossing.

Sitebuilder 4.0 is ontworpen voor gebruik met hostingplatformen die de nieuwe Application Packaging Standard gebruiken, zoals het Plesk control panel. De APS-standaard (www.apsstandard.com) vormt een specificatie voor softwareleveranciers waarmee ze 'pluggable' applicaties kunnen ontwikkelen die door elke service provider kunnen worden aangeboden.

Beschikbaarheid
Sitebuilder 4.0 is per direct verkrijgbaar voor Linux/Unix en Windows-platformen via www.swsoft.com/sitebuilder

Over SWsoft
SWsoft is een wereldwijd leider op het gebied van software voor serverautomatisering en -virtualisatie. Meer dan 10.000 klanten in ruim 100 landen vertrouwen op de bewezen prestaties en beheermogelijkheden van SWsoft's producten voor het optimaliseren van hun IT-infrastructuur. De onderneming is opgericht in 1999 en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië.