Time : 14:14:02
Date : 02 July 2007
Sender Name: Everaets & C°

Koning Albert II vindt autonomie terug dankzij krukken

Brussel, 2 juli 2007 - Vanmorgen maakte orthopedisch chirurg Dr. Etienne Willemart van de Kliniek Sint-Jan na zijn controlebezoek aan Koning Albert II bekend dat het herstel van de Koning nog steeds prima verloopt.

Na zijn eerste loopoefeningen aan het looprek eerder vorige week verplaatst Koning Albert II zich momenteel met krukken. Die stellen hem in staat over een grotere autonomie te beschikken.

Zowel de kinesitherapeute Claudine Van de Velde, die de Koning bij zijn revalidatieprogramma begeleidt, als Dr. Etienne Willemart zelf, getuigen dat de Koning door zijn moed en doorzettingsvermogen uitzonderlijk goed revalideert.

Dr. Etienne Willemart benadrukt dat de Koning om zijn herstel verder te bespoedigen deze week nog voldoende rust zal moeten nemen.


- Einde persbericht -

Over de Kliniek Sint-Jan
De Kliniek Sint-Jan, gelegen in hartje Brussel, biedt met haar hooggespecialiseerde team van 1.100 medewerkers een kwalitatief en uitgebreid verzorgingspakket aan. Het gaat om een totaalzorg gebaseerd op de erkenning van de lichamelijke, emotionele en sociale noden van de patiënt. Respect voor de veelheid aan culturen, overtuigingen en religies staat daarbij centraal. De Kliniek Sint-Jan bestaat sinds 1211 en kan buigen op acht eeuwen ziekenhuistraditie.