Ingezonden persbericht


Als u deze e-mail online wilt bekijken, klik dan hier.

Quote

----------
Hoofddorp, 2 juli 2007

Het Vermogenshuys kiest voor SCOPE CRM 4 ATP

Onafhankelijk intermediair Het Vermogenshuys heeft gekozen voor SCOPE CRM 4 ATP, de door SCOPE marketing technology ontwikkelde CRM-oplossing voor het intermediair. Het Vermogenshuys zal SCOPE CRM 4 ATP onder meer inzetten om commerciële kansen in kaart te brengen en adviestrajecten reproduceerbaar op te slaan. De functionaliteiten bieden immers talloze mogelijkheden om de regulering, die de Wet Financieel Toezicht (WFT) hen oplegt, beter op te vangen.

Bijzonder aan SCOPE CRM 4 ATP is de koppeling met het backofficesysteem ANVA5, welke in samenwerking met de Lancyr Groep tot stand is gekomen. De integratie met het backofficesysteem maakt het mogelijk dat polis- en schadegegevens automatisch in SCOPE CRM 4 ATP worden geïmporteerd en relatiegegevens gesynchroniseerd worden. Het resultaat is een centraal en compleet klantprofiel waarmee Het Vermogenshuys professioneel relatiebeheer kan voeren, de klantwaarde kan beoordelen en commerciële cross- en upsell kansen kan benutten.

Kansen zijn er overigens genoeg. Het Vermogenshuys is onder andere gespecialiseerd in fiscaal gecompliceerde regelingen als (internationaal) pensioen. Middels maatwerkoplossingen in "Het Vermogenshuys® PFP" (het persoonlijke financieel plan) staan de wensen en behoeften van de klant centraal. De visie van Het Vermogenshuys is om met SCOPE CRM 4 ATP alle relaties adequaat van dienst te zijn en, met oog op de WFT, adviestrajecten reproduceerbaar op te slaan.

Links: Tino Boersen ( Sales Manager, Het Vermogenshuys) Rechts: Marc Streefland (Accountmanager SCOPE marketing technology)

> Download hoge resolutie foto

SCOPE marketing technology heeft veel praktijkervaring met het verzorgen van CRM-oplossingen voor de financiële markt. Diverse assurantietussenpersonen maken succesvol gebruik van SCOPE CRM 4 ATP. Vanuit deze ruime ervaring biedt SCOPE marketing technology eveneens een complete oplossing aan voor Het Vermogenshuys. Met SCOPE CRM 4 ATP beschikt Het Vermogenshuys over een CRM-totaaloplossing, waarmee commerciële belangen worden behartigd en die tevens voldoet aan de Wet Financieel Toezicht.

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology
SCOPE Marketing Technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

Over Het Vermogenshuys®
Het Vermogenshuys® is een onafhankelijk financieel intermediair die zich gespecialiseerd in financiële planningen, financieringen en verzekeringen. Sinds 1995 bieden zij relaties een samenhangend en betrouwbaar advies op maat. Het aanbod aan financiële diensten is zeer uiteenlopend en altijd objectief.