Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, d.d. 2 juli 2007

MEEST HARTELIJKE PERSOON VAN NEDERLAND KOMT UIT ZWOLLE

Karin van Helden mag zich een jaar lang de meest hartelijke persoon van Nederland noemen. Deze bijzondere titel heeft zij afgelopen zondag uitgereikt gekregen van Herman Pieter Prangsma, hoofd hartelijke jury van Ardoer.com .

Omdat Ardoer.com de hartelijkheid in Nederland wil bevorderen, werd in mei een contest uitgeschreven met meer dan 250 inzendingen als gevolg. De gastheren en gastvrouwen van de 29 campings van Ardoer.com waren er unaniem over eens dat Karin van Helden geheel voldoet aan het profiel van hartelijkste persoon van Nederland. 'Karin weet zichzelf altijd weg te cijferen om anderen te kunnen helpen en vrienden en kennissen zijn in dag en nacht bij haar hartelijk welkom. Dit zijn nog maar een paar redenen waarom juist zij deze titel in ontvangst mag nemen', aldus Herman Pieter.

Voor de winnares zelf kwam de uitreiking als een complete verrassing. 'Zelfs in de limousine had ik nog geen enkel idee wat me allemaal te wachten stond'. Bij aankomst op Camping De Hertshoorn stonden er naast juryleden veel familie en vrienden klaar om ditmaal Karin eens in het zonnetje te zetten.

Samen met de titel, die op zeer gepaste wijze werd uitgereikt op het hart van het jaar, op het hart van de dag, nabij het hart van Nederland op camping De Hertshoorn in Garderen mocht Karin van Helden een cheque in ontvangst nemen. Met deze cheque kan zij een hartverwarmende vakantie doorbrengen bij één van de Campings van Ardoer.com. De tipgever van Karin van Helden wenste zelf anoniem te blijven. Deze persoon toonde ook een hartelijke persoon te zijn door de vakantiecheque aan het 'Kinderhartenfonds' te schenken. Dit fonds stelt zich ten doel om ieder kind met een ziek hart beter te laten worden en gezonde kinderen zo lang mogelijk hartgezond te houden.

Na de uitreiking mocht de kersverse titeldraagster de Cover van de Ardoer campinggids 2008 onthullen. Daarbij ontving zij het eerste exemplaar. Tevens gaf zij het startsein voor de 4 geheel nieuwe kinderwerelden met als thema voor 2007 "De Wereld van Ardoer daagt je uit". Meer informatie hierover is te vinden op www.wereldvanardoer.com.

Noot aan de redactie (