Time : 15:18:19
Date : 02 July 2007
Sender Name: digital genius bvba

Digital Cinema Advertising Network Luxembourg

Luxembourg, 2-7-2007. In mei van dit jaar rondde Digital Genius de installatie af van het "digital advertising network" voor de réginonale cinema's CDAC en de luxemburgse cinema regie IP. Daarmee is het Groot-Hertogdom Luxemburg een van de eerste Europese landen waar alle cinema publiciteit digitaal wordt weergegeven. Dit is mede te danken aan de innovatieve bioscoop groep Utopia / Utopolis die ook de programmatie van de CDAC cinema's vaar haar rekening neemt. Utopolis Luxembourg was in 2006 de eerste multiplex waarvan alle zalen uitgerust werden met digitale projectoren (2K resolutie). Sinds 2002 staat Digital Genius in voor alle ICT aspecten van de 15 Utopia cinema's in Benelux en Frankrijk.

Digital Genius is een niche ICT bedrijf dat uitgroeide tot de markleider in ticketing, electronische betaaloplossingen, kiosk &
projectie technologie voor bioscopen; waaronder te: Aarschot, Almere, Bergen, Charleroi, Den Helder, Doornik, Emmen, Gent, Hengelo, Lanaken, Lommel, Longwy, Luik, Luxembourg, Maasmechelen, Mechelen, Roeselare, Turnhout, Verviers, Zoetermeer. Het digital cinema team werkt in binnen en buitenland voor exploitanten van bioscopen, integratoren als Technicolor en publiciteitsregies als Screenvision en IP.

IP Luxemburg, filiaal van de RTL Group, is de enige reclameregie in Luxemburg die werkt op alle media (reclameruimte in volgende media: radio & televisiezenders, bioscoopzalen, websites, netwerken van audiovisuele schermen, affiche netwerken, dagbladen en tijdschriften).

Digital Genius BVBA,
Smedenstraat 20 - 2610 Antwerpen
T +32 32 97 77 74 - F +32 32 97 77 72
www.digitalgenius.eu
Contact: James Troch / james@digitalgenius.eu

URL: http://www.digitalgenius.eu