Gemeente 's-Hertogenbosch

02-07-2007
Geen gezeik, iedereen rijk, dé geldtest voor jongeren van 12 t/m 15 jaar

Geen gezeik iedereen rijk Afgelopen vrijdag 29 juni was de prijsuitreiking van de "Geen gezeik, iedereen rijk geldtest" in de Skatehal aan de Ertveldweg in 's-Hertogenbosch.

Rabobank `s-Hertogenbosch en Omstreken heeft samen met een aantal Bossche maatschappelijke stichtingen en de gemeente een voorlichtingsprogramma voor jongeren ontwikkeld, met de naam "Geen gezeik, iedereen rijk". Doel hiervan is jongeren in de regio 's-Hertogenbosch te stimuleren om bewuster om te gaan met geld.

XSHERO, dé site voor jongeren in 's-Hertogenbosch Via de website van XSHERO hebben jongeren de afgelopen weken mee kunnen doen aan de "Geen gezeik, iedereen rijk geldtest". Door mee te doen, kun je naast gratis advies over slim omgaan met geld ook nog eens kans maken op één van de door Rabobank uitgeloofde prijzen.

Geen gezeik, iedereen rijk
Maar er is meer... met behulp van de "Geen gezeik, iedereen rijk, geldtest" kunnen jongeren berekenen hoelang het duurt voordat zij hun droomaankoop kunnen aanschaffen. En daarbij krijgen ze meteen een persoonlijk spaaradvies. Hartstikke handig!

Winnaar test
Tijdens de uitreiking van afgelopen vrijdag werd Mohamed Mouhoul tot winnaar verkozen. Mohamed kreeg uit handen van Bart Eigeman (wethouder van onder meer Jeugd en Onderwijs) en Willem Louwens (initiatiefnemer van het voorlichtingsprogramma "Geen gezeik, iedereen rijk" en voorzitter Raad van bestuur van Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken) zijn welverdiende prijs, in de vorm van een Rabobankrekening met daarop EUR 100,- overhandigd.

Meer informatie
Wegens het succes van de "Geen gezeik, iedereen rijk geldtest" heeft Rabobank besloten om deze prijs meerdere malen uit te reiken. Kijk voor meer informatie op XSHERO.nl