Gemeente Lochem


Werkzaamheden riolering in de gemeente Lochem

Werkzaamheden op de Hugo de Grootlaan (incl. de kruising met de Zwiepseweg), de Van Hogendorplaan, de Schimmelpenninklaan en de Wilhelminalaan te Lochem

De werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met het vervangen van het riool en het afkoppelen van regenwater. Dit gebeurt in fases vanaf maandag 2 juli tot vrijdag 16 november 2007.

straat periode opmerking
Kruising Zwiepseweg - Hugo de Grootlaan ma. 2 juli t/m do. 19 juli De kruising zit volledig dicht, er wordt voor doorgaand verkeer op de Zwiepseweg een omleidingsroute ingesteld . Hugo de Grootlaan di. 14 aug. t/m vr. 7 sept. Deze fase wordt in 2 of 3 werkvakken uitgevoerd. Van Hogendorplaan en Schimmelpenninklaan ma. 10 sept. t/m vr. 5 okt. Deze fase wordt in 2 of 3 werkvakken uitgevoerd. Wilhelminalaan ma. 8 okt. t/m vr. 2 nov. Deze fase wordt in 2 of 3 werkvakken uitgevoerd. Afwerken ma. 5 nov. t/m vr. 16 nov.
verkeershinder
Door de werkzaamheden zal er verkeershinder optreden. Er wordt steeds van kruising tot kruising gewerkt. Het tussenliggende werkvak is dan niet bereikbaar voor alle verkeer.

Aanwonenden worden middels een huis-aan-huis-brief op de hoogte gesteld. Berkelmilieu en de hulpdiensten worden apart op de hoogte gesteld.

Werkzaamheden riolering contactpersoon: R. van de Brug