PNO Consultants neemt subsidiegroep EY Nederland over


ARNHEM, 20070702 -- PNO Consultants heeft per 1 juli 2007 de subsidie-adviesgroep van Ernst & Young Belastingadviseurs Nederland overgenomen. PNO Consultants heeft hiermee haar positie als grootste onafhankelijke subsidie-adviesbureau van Nederland bevestigd. Voornaamste reden is dat PNO Consultants met deze overname haar nummer ??n-positie in Nederland verder versterkt, en haar marktpositie voor subsidie-advies in het buitenland verstevigt.

Samen sterker
Subsidie-adviesbureau PNO Consultants neemt zowel de subsidie-adviesactiviteiten als de subsidie-adviseurs van Ernst & Young Belastingadviseurs op in haar organisatie.
"Door het integreren van 50 nieuwe medewerkers brengen we extra kennis en ervaring bij elkaar. Dat is een grote plus in een kennisintensieve markt als die van subsidiedienstverlening. Verder past deze stap in onze Europese ambitie", verklaart CEO Willem Zandbergen.

Europees nummer ??n in subsidie-advies
PNO Consultants heeft de ambitie nummer ??n in subsidie-advies in Europa te zijn. De organisatie werkt daarom al meer dan vijf jaar vanuit eigen vestigingen in diverse Europese landen. Internationale klanten kunnen daardoor voor al hun Europese vestigingen bij ??n en dezelfde subsidie-adviesorganisatie terecht.

Onafhankelijk
Voor PNO Consultants geldt dat ook hun klanten in toenemende mate gespecialiseerd, onafhankelijk advies wensen in te huren. Zandbergen: "Deze versterking is voor ons een belangrijke stap. Uiteindelijk blijken subsidieregelingen en het toepassen dermate ingewikkeld, dat organisaties liever onafhankelijke specialisten inzetten dan gelden mislopen. Het vak `subsidie-adviseur' is volwassen geworden."