Nieuwe retail-formule Doove Healthy Living


Wellness voor thuis

WADDINXVEEN, 20070702 -- Op 9 november 2007 opent Doove Healthy Living haar eerste experience-center in Waddinxveen. Mensen hechten steeds meer waarde aan hun gezondheid en welzijn. Wellness en Care zijn dé trends van deze tijd. Wellness is het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Gezond en gevarieerd eten, goed slapen, regelmatig bewegen en bewust ontspannen zijn hier een onderdeel van. Omdat we tegenwoordig langer en intensiever leven is het belangrijk om lichaam en geest fit te houden. Het aantal wellnessresorts, sportscholen en beautycentra groeit explosief ondanks de trend dat consumenten minder tijd hebben voor activiteiten buitenshuis. Hier springt Doove Healthy Living op in.

Wellness voor thuis!

Het experience center toont een hele nieuwe lijn wellness, comfort & care producten voor de consumentenmarkt. Onder de naam Doove Healthy Living komt voor het eerst in Nederland een professionele productlijn met bijbehorende service voor consumenten beschikbaar. In het experience center kan de consument alle producten zelf uitproberen. De wellness professionals van Doove Healthy Living kunnen de consument uitgebreid informeren over de gezondheidsvoordelen van deze produkten en het begeleiden van de consument na aankoop. Het assortiment bestaat uit:

- wellness (sauna's, hottubs, fitnessapparatuur,massagestoelen),
- comfort (gezond zitten- en slaapmeubelen),
- care (mobiliteitsproducten)

Deze hoge kwaliteit producten worden getoond in een beleving van gezonde sfeer en uitstraling op 3.500 m2. Vormgeving, verlichting, product- en materiaalkeuze, gastvrije ontvangst; alles in de beste traditie van wellness anno 2007.

Jos de Vries the Retail Company heeft getekend om het experience-center vorm te geven.

Doove Care Groep is initiatiefnemer van deze nieuwe retailformule. Doove Care Groep levert al meer dan 40 jaar hulpmiddelen aan instellingen, gemeenten en zorgverzekeraars. Gezien de ontwikkelingen in ons zorgstelsel zullen steeds meer particulieren zelf hun gezondheidsproducten gaan kopen. Op dit moment werkt Doove landelijk met zo'n 140 medewerkers. Het is de ambitie om de komende 5 jaar 4-6 grote experience-centers landelijk te openen.

http://www.doove.nl